Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM v lednu představí novinky pro sezonu 2016, nabídku rozšíří krytina Taurus Premium

Společnost SATJAM chystá pro leden 2016 sérii certifikačních školení, na kterých se prodejní a realizační partneři firmy dozvědí o novinkách pro nadcházející sezonu. Na program je zařazena například maloformátová střešní krytina SATJAM Taurus Premium, která se teprve začne nabízet. Jejími hlavními přednostmi jsou nevšední design a výroba z prvotřídních materiálů s povrchovou úpravou PUREX™ 26 a Purmat® 50.

Prvotřídními materiály pro povrchovou úpravou PUREX™ 26 a Purmat® 50 je tak zaručena dlouhá životnost střešní krytiny a vysoká odolnost i v náročných klimatických podmínkách.

Představena bude rovněž inovovaná krytina SATJAM Rapid, a to ve všech 12 variantách. Kromě vylepšení usnadňujících montáž přibydou i funkční vlastnosti – například technologie Soundcontrol™ snižující hlučnost za deště. Účastníci školení si také prohlédnou zcela novou výrobní linku, kterou společnost SATJAM pořídila právě pro modernizovanou řadu Rapid.

Výčet novinek tím zdaleka nekončí, patří k nim i rozměrová řada 190/12 okapového systému SATJAM Niagara. Při prohlídce výrobních prostor bude ovšem pozornost věnována celému produktovému portfoliu s praktickými prezentacemi. Neméně důležité bude seznámení se s programem Česká kvalita a získaným oceněním, standardy poskytovaných služeb či s prémiovými povrchovými úpravami a materiály.

Školení jsou koncipována jako jednodenní, a to přímo v sídle společnosti SATJAM, Michalská 1032/21, Ostrava. Celkem jich mezi 11. až 22. lednem 2016 proběhne rovná desítka. Pro všechny skupiny SATJAM připravil bonus – po skončení pracovní části školení se účastníci přesunou do Dolní oblasti Vítkovic. Během speciální komentované prohlídky navštíví mimo jiné čerstvě oceněnou Bolt Tower – Nástavbu Vysoké pece č. 1 (pokud nebude prohlídka věže možná kvůli počasí, nahradí ji v trase unikátní expozice Velkého světa techniky).

Prodejní a realizační partneři společnosti SATJAM se mohou na školení přihlašovat na e-mailu adam.kielar@satjam.cz nebo telefonním čísle +420 739 526 076. Vždy je nutné sdělit název společnosti, jména a příjmení účastníků, telefon a e-mail na kontaktní osobu a požadovaný termín školení.

Na ostravská školení navážou semináře v Čechách. Přesné termíny a místa zájemci najdou v lednu na stránkách www.satjam.cz.

SATJAM PR foto školení 2016 1
SATJAM PR foto školení 2016 2

SATJAM PR foto školení 2016 3
SATJAM PR foto školení 2016 4


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.