Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Satjam nabízí pro střešní krytiny novou povrchovou úpravu PUREX™ se zárukou 40 let

Životnost střechy je jedním ze základních parametrů, podle kterých se zákazníci rozhodují pro konkrétní typ střešní krytiny. O tom, že obliba plechových střešních krytin na našem trhu se v posledních letech zvyšuje, nemůže být pochyb. Satjam je jedním z předních českých výrobců plechových střech.


Satjam Záruka Plus v době trvání 40 let je považována za velmi nadstandardní. A právě Satjam nyní rozšiřuje svou nabídku o další typ povrchové úpravy se čtyřicetiletou zárukou.

Společnosti SATJAM dodává materiál PUREXTM švédská společnost SSAB, specialista na inovativní ocelové výrobky. Na trvanlivost a dlouhodobou odolnost materiálu se proto můžete spolehnout. Společnost SSAB je celosvětově uznávaným specialistou na inovativní ocelové výrobky.

 

K nabízeným druhům povrchů přibyla i úprava PUREXTM

PUREX řez
PUREX řez

Společnost Satjam ve své nabídce již měla povrchové úpravy pro krytiny s vysokou odolností, tyto materiály spadají do jakostní kategorie Excelent a Satjam Záruka Plus je zde nabízena po dobu 40 let. Excelent je u společnosti Satjam nejvyšší nabízená třída odolnosti a do této kategorie spadají materiály Alumat, Alumat Stucco a střešní krytina Bond Exclusive. Nyní Satjam k těmto povrchovým úpravám nabízí i další druh – PUREXTM. Díky přednostem této úpravy je velmi pravděpodobné, že si velmi rychle získá vysokou popularitu u zákazníků, kteří hledají prvotřídní kvalitu za rozumnou cenu.

Stáhněte si SATJAM Purex leták A5.pdf

 

Krása, lehkost a odolnost vyvinutá v drsných skandinávských podmínkách

Elegance, lehkost a odolnost. Tak by se dala charakterizovat povrchová úprava PUREXTM ve třech slovech. Svůj původ má tento materiál v drsných skandinávských podmínkách. O odolnost a trvanlivost této povrchové úpravy tedy nemusíte mít strach. Tuzemské podmínky rozhodně nejsou tak náročné, jako ve skandinávských zemích. PUREXTM vyniká svou jemnou strukturou a přirozenou elegancí.

Zatím pro 3 krytiny ve třech barvách

Nyní je povrchová úprava Purex nabízena pro 3 druhy střešních krytin Satjam. Jedná se o nejžádanější typy krytin – Satjam Grande Plus, Satjam Roof Classic a Satjam Rapid. Výběr ze tří variant máte také v oblasti barevného provedení krytin s úpravou PUREXTM. Vybírat je možné mezi barvami hnědá RAL 8017, černá RR033 nebo grafitová šeď RR023.

Střešní krytiny Satjam s úpravou PurexTM
Povrchová úprava SATJAM – barevnost
Satjam s úpravou PurexTM detail

Více informací na www.satjam.cz


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.