Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitu střešní krytiny určují moderní materiály a technologie

Nová střecha je zpravidla dlouhodobou investicí. Platí to shodně pro střechy u novostaveb i u rekonstruovaných objektů. Stavebníci hledají řešení, které nabízí individuálně nejvhodnější mix ceny, užitné hodnoty, estetiky, odolnosti a životnosti.

Střešní krytina Satjam Grande
Střešní krytina Satjam Grande
 

Skvělou volbou jsou lehké plechové střešní krytiny SATJAM, jež dokáží uspokojit kompletní spektrum požadavků od příznivé ceny přes skvělou odolnost a životnost po špičkovou kvalitu. Zásluhu na tom mají progresivní přístup, využití moderních materiálů a technologií i tradice značky SATJAM stejnojmenného českého výrobce plechových krytin a střešního příslušenství.

SATJAM pečlivě sleduje trendy na trhu a zároveň průběžně doplňuje do výrobního programu nejnovější materiály za použití moderních postupů. Tím vzniká nabídka střešních krytin, která je unikátní co do rozmanitosti i kvalitativních parametrů. A i když by se s ohledem na zmíněnou dlouhodobost investice mohlo zdát, že střešní krytiny nepodléhají módním trendům, realita může být opačná.

Výběr střešní krytiny zcela zásadně určuje celkový dojem z designu objektu. Často je nutné zohlednit vedle přání investora třeba záměr architekta nebo ráz zástavby v okolním prostředí. Zároveň výběr krytiny ovlivňuje funkční vlastnosti objektu, ať jde například o akustickou pohodu nebo dobu, po kterou není nutné o střechu zvlášť pečovat. Roli hrají i časový a ekonomický aspekt údržby. V současnosti se tak prudce rostoucí oblibě těší krytiny SATJAM z materiálů vyšších a prémiových jakostních tříd od předních světových dodavatelů – ALUMAT (slitina hliníku, dodavatel Norsk Hydro), Purmat® (ocel, dodavatel ArcelorMittal) a PUREX™ (ocel, dodavatel SSAB). Na základě ohromného zájmu zákazníků o materiály nejvyšší jakostní třídy Excelent, zejména ALUMAT a PUREX™, SATJAM jejich zastoupení v nabídce krytin neustále rozšiřuje.

Vše o materiálech a jejich dodavatelích lze najít na stránkách www.satjam.cz.

PUREXTM – nyní nově i v červené barvě
PUREXTM – nyní nově i v červené barvě
SATJAM Alumat – slitina hliníku
SATJAM Alumat – slitina hliníku

Češi chtějí kvalitu

A jaké jsou tedy letošní novinky v nabídce krytin SATJAM? Módní červené provedení je nyní dostupné i pro krytiny z prémiového skandinávského materiálu PUREX™. Navíc se z tohoto špičkového materiálu nově vyrábí i unikátní maloformátová krytina se skrytým kotvením SATJAM Arad Premium.

Aktuální designové trendy sledují nové krytiny SATJAM Trend a SATJAM Taurus Premium. Tradiční design čtverce zastupuje SATJAM Rombo Premium.

Rychlé a ekonomické řešení reprezentuje inovovaná krytina SATJAM Rapid s novými variantami. Výčet novinek zakončuje SATJAM AluFalc, hliníkový plech speciálně určený pro falcování, vyvinutý norskou společností Norsk Hydro výhradně pro SATJAM.

SATJAM Arad Premium – skryté kotvení
SATJAM Arad Premium – skryté kotvení
SATJAM Taurus Premium – letošní novinka
SATJAM Taurus Premium – letošní novinka

Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu

Navzdory různým předsudkům chtějí čeští zákazníci kvalitu a tu jim plechové krytiny SATJAM garantují. Potvrzuje ji i ocenění Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu. Udělení ocenění předchází náročný certifikační proces. Značka je součástí vládního programu kvality a SATJAM je první z tuzemských výrobců střech, který ji obdržel.

Díky progresivnímu přístupu, který se promítá například do průběžné modernizace výroby včetně výstavby nových linek (nejnověji pro zmíněnou krytinu SATJAM Rapid), a zahrnutí nejlepších materiálů jsou střešní krytiny SATJAM ideální pro všechny stavebníky, kteří chtějí krásnou novou střechu pořídit výhodně a těšit se z ní dlouhé roky bez starostí. SATJAM totiž nabízí prémiové materiály za nejvýhodnější ceny a jedinečný program SATJAM Záruka Plus. Ten chrání střechu až 40 let. Podrobné informace a další prodejní servis poskytnou odborní poradci v obchodních místech SATJAM.

Kontaktní údaje na centrálu i obchodní střediska najdete na webu www.satjam.cz.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.