Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řešení ploch kolem venkovních a vnitřních bazénů

Neodmyslitelnou součástí venkovních a vnitřních bazénů je jejich okolní plocha, která má splňovat více funkcí. Musí být trvanlivá, odolávat povětrnostním vlivům, zvýšenému zatížení způsobenému stojící vodou atd. Současně však tato plocha musí dotvářet odpovídající estetický rámec k různě tvarovaným bazénům.

 

Velmi dobrou volbou realizace plochy kolem bazénu je dekorativní ražený beton CONDECOR. Ražené dekorativní betony CONDECOR umí věrně imitovat přírodní materiály jako je kámen, břidlice, cihla i dřevo jak tvarově tak barevně.

 

Plochy z raženého betonu nejsou limitovány žádným tvarem, vytváří se přímo na místě a jejich tvar je určen tvarovaným bedněním dle požadavku majitele bazénu. Velkou výhodou systému je jeho zakončení směrem k okraji bazénu, tento lem dokáže z velké části splnit váš estetický požadavek. Tvoří tak zcela nenásilný přechod k vodě v bazénu.

Ražené betonové dlažby jsou protiskluzné, velmi snadno udržovatelné a jejich životnost je prakticky neomezená, je dána životností betonu samotného.

 

Hledáte-li vhodný materiál pro okolní stěny, můžete využít obdobnou technologii – dekorativní ražená omítka také věrně imituje přírodniny a k dekorativnímu betonu se výborně hodí.

 

Realizace plochy kolem bazénu systémem Condecor je poměrně snadná, rychlá a cenově dostupná.

Na internetových stránkách Condecor najdete příklady realizací.

Bližší informace najdete na www.condecor.cz.

 
 
Reklama