Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sortimenter.cz je novou štikou v prodeji materiálů pro suchou stavbu a dřevostavby

Prudký technologický vývoj probíhá v posledních letech i v oblasti stavebních materiálů. I díky němu rostou prodeje deskových materiálů, izolací, stavební chemie a konstrukčních systémů pro dřevostavby a suchou výstavbu. A právě na profesionály působící v těchto segmentech se orientuje sortimenter.cz.


Nový portál prodává českým prodejcům stavebních materiálů, projektantům, architektům a realizačním firmám kvalitní a ověřené materiály od zavedených evropských výrobců.

Sortimenter.cz nabízí vše podstatné pro suchou výstavbu a dřevostavby. V sortimentu nechybí deskové materiály pro suchou výstavbu, sádrové podhledy, izolace z přírodních materiálů, desky a výrobky z kvalitního dřeva a další výrobky. Pro všechny je typická kvalita, spolehlivost a ohleduplnost k životnímu prostředí.

Sádrové podhledy SKYPANEL
Sádrové podhledy SKYPANEL

Odlehčené sádrové podhledy SKYPANEL charakterizuje nehořlavost a požární odolnost, jsou naprosto netoxické a tím pádem jsou zvláště vhodné pro použití v moderních zdravotně nezávadných prostředích, školách a nemocnicích. Velmi ceněná je spolehlivost a odolnost – proti vlhkosti, ohýbání a praskání. Výrazně také zlepšují mikroklima v místnostech.

 
Konopná izolace Biofib Chanvre
Konopná izolace Biofib Chanvre

Tepelná pohoda a zvukový komfort je charakteristická pro konopnou izolaci Biofib, tím však výčet výhod tohoto ekologického výrobku nekončí – materiály Biofib nabízí i tuhost, vynikající mechanickou pevnost, trvanlivost, jednoduchost a účinnost. Foukaná konopná izolace Biofib navíc nabízí lepší vlastnosti než celulózová, a to při lepší ceně.

 
Minerální tmel A 64 R-EVOLUTION
Minerální tmel A 64 R-EVOLUTION
Rychletuhnoucí podsyp ST 444
Rychletuhnoucí podsyp ST 444

Ze sortimentu značky Fassa Bortolo, italského lídra v oblasti produktů a řešení pro stavební průmysl s uceleným sortimentem stavebních materiálů má na českém trhu perspektivu například fasádní tmel A 64 R-EVOLUTION a rychletuhnoucí podsyp na cementové bázi s lehkým polystyrénovým plnivem ST 444. Pro stavební tmel A 64 je charakteristická vysoká povrchová stabilita a prodyšnost i výborné mechanické vlastnosti. Tmel se používá ke tmelení nepravidelných savých i nesavých povrchů, jako jsou beton, porobeton, obzvlášť odolné omítky a tmely, lakované povrchy, obklady atd.

 
ESB desky
ESB desky
VITA desky
VITA desky

Z deskových materiálů německé společnosti elka-Holzwerke jsou na trhu žádané nové ESB desky, vyvinuté zejména pro vlhké prostředí a trojvrstvé VITA desky z masivního dřeva pro zdravou stavbu či nábytek. ESB desky jsou nejlepší alternativou k běžným OSB deskám (tvoří je 100% čerstvé dřevo, zejména smrk) a splňují nejvyšší technické nároky. VITA desky vynikají odolností, pevností, stabilitou a (díky příčnému lepení jádrových a povrchových desek) a nízkou hmotností.

Veškeré informace, publikace a další podrobnosti najdete na stránkách www.sortimenter.cz.

 
 
Reklama