Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E-shop KM Beta nově nabízí také cihelný zdicí systém PROFIBLOK, a to se slevou až 41 %!

E-shop KM Beta (www.shop.kmbeta.cz) nově nabízí nejen střešní krytinu a vápenopískové zdicí prvky KMB SENDWIX, ale také zdicí systém PROFIBLOK. Pálené prvky z cihelného systému PROFIBLOK, který vyrábí Cihelna Hodonín, jeden z pěti výrobních závodů společnosti KM Beta a.s., zde můžete pořídit se slevou až 41 %.

O 41 % levněji lze konkrétně pořídit prvky pro nosné zdivo (PROFIBLOK 240, 300, 365, 400 a 440) a vybrané příčkovky (PROFIBLOK 65, 80, 115, 175). Na ostatní sortiment PROFIBLOK, jako jsou stropní konstrukce, trativodky, věncovky a doplňkové výrobky, platí na e-shopu sleva ve výši 15 %. Výhodně lze přes internet pořídit také střešní krytinu KM BETA (sleva 20 %) a zdicí systém KMB SENDWIX (sleva 15 %). Střešní krytinu a vápenopískové zdicí prvky prodává KM Beta a.s. přes internet úspěšně již třetím rokem.

Kromě zaváděcích slev na systém PROFIBLOK ve výši až 41 % a výhodných cen stávajících materiálů KM Beta, přináší www.shop.kmbeta.cz také mimořádné nabídky v rámci různých časově omezených akcí. Možnost využít e-shop KM Beta není z regionálního hlediska nijak omezen a v ceně se nepromítá ani vzdálenost místa realizace od výrobního závodu KM Beta. Dodávka materiálů totiž probíhá přes obchodní partnery společnosti KM Beta.

Potřebné informace o jednotlivých výrobcích a systémech lze snadno zjistit díky provázání internetového obchodu se stránkami www.kmbeta.cz, www.sendwix.cz a www.profiblok.cz. E-shop KM Beta je průběžně doplňován o všechny aktuální novinky (nyní například o ozdobného kohouta na hřeben střechy) i atraktivní akce (nyní dárek ke každé objednávce).

Bezplatný výpočet potřebného materiálu

Součástí služeb nabízených společností KM Beta na www.shop.kmbeta.cz je bezplatný výpočet potřeby pálené zdiva PROFIBLOK, ale také krytiny KM BETA nebo zdicích prvků KMB SENDWIX, včetně finančních nákladů dle zadané výkresové dokumentace, technická pomoc od výběru materiálu po samotnou realizaci, poradenství při výběru odborné realizační firmy i doprava materiálu na místo určení. Pro zájemce je v rámci bezplatného servisu připraveno také cenové porovnání jednotlivých zdicích systémů (např. KMB SENDWIX x PROFIBLOK) pro konkrétní stavbu.

Úspěšnost e-shopu potvrzuje úctyhodné množství objednávek - od menších, zahrnujících například střešní doplňky, až po velké, například celé střechy nebo celou hrubou stavbu. Průměrná hodnota objednávky na e-shopu KM BETA činila v loňském roce 10 tisíc Kč.

Návrh řešení stropních konstrukcí zdarma, kalkulace podle nákresu tužkou

Vzhledem k tomu, že zdicí systém PROFIBLOK doplňují i keramické stropy PROFIDECK, pro techniky ze společnosti KM Beta není problém, kromě výpočtu materiálu pro hrubou stavbu, ani navrhnout konkrétní řešení stropu na míru dané stavbě, spočítat potřebný materiál (keramické vložky i nosníky) a zkalkulovat orientační cenu navrženého řešení. Tuto službu jistě uvítají i ti, kteří upravují garáže či jiné menší objekty a nemají ke stavbě projekt - KM Beta nabízí výpočet stropů i podle nákresu tužkou! Ale samozřejmě, čím přesnější jsou podklady - tím přesnější je i výpočet.

Při objednávce oceníte přehlednost e-shopu

Objednávka prostřednictvím internetového obchodu www.shop.kmbeta.cz je velice jednoduchá a rychlá. Zná-li zákazník počet a druh výrobků, stačí si na adrese www.shop.kmbeta.cz v sekcích "Cihelný systém PROFIBLOK", "Střešní krytina", "Sendvičové zdivo" vyhledat konkrétní položky a kliknutím na ikonu nákupního košíčku otevřít podrobnosti o výrobku. Volbou počtu kusů a následným potvrzením koupě doplní vybranou položku do seznamu v "nákupním košíku". Po zadání fakturačních údajů následuje automatické sestavení objednávky a možnost výběru smluvního pokrývače či realizační firmy (nebo prodejce) z regionu. V závěru jsou po vzájemném odsouhlasení objednávky domluveny detaily platby a termíny dodání.

V případě, že zákazník neví, jaké konkrétní výrobky si má objednat, stačí využít zákaznických služeb společnosti KM Beta a zaslat nejprve výkresovou dokumentaci e-mailem na adresu: kmbeta@kmbeta.cz nebo poštou na: KM Beta a. s., Obchodní oddělení, 696 81 Bzenec - Přívoz. Pokud se jedná o střešní krytinu, je nutné zaslat půdorys střechy a řez, zadat typ vybrané krytiny, povrchovou úpravu a barvu. Pro výpočet zdicích prvků je nutné zaslat půdorys všech podlaží, řez a u zdicího systému SENDWIX dále zadat typ zdiva (P, M, L) a tloušťku izolace. Po doručení (služba je zdarma) zpracovaného výpočtu krytiny nebo zdicích prvků už může zákazník zadat získaná data přímo na www.shop.kmbeta.cz.

Více informací na www.kmbeta.cz nebo na infolince: 800 150 200. Své dotazy posílejte na dotazy@kmbeta.cz.

 
 
Reklama