Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM představil novou aplikaci pro smartphony, klempíři a pokrývači v ní najdou praktické nástroje do terénu

Společnost SATJAM, český výrobce lehkých střešních krytin a střešního příslušenství, připravila pro své montážní partnery užitečnou aplikaci na chytré mobilní telefony. Instalovat a pracovat s ní ale mohou i ostatní řemeslníci. Aplikace jednoduše pojmenovaná SATJAM je pro platformu Android zdarma dostupná z Google Play.

Klempíři a pokrývači v ní najdou řadu praktických funkcí a nástrojů, mezi které patří například sklonoměr. Ten využívá senzory vestavěné ve smartphonu pro určení sklonu střechy, což je informace důležitá třeba pro montáž sněhových zábran.

Mobilní aplikaci SATJAM lze používat i bez registrace, ta však rozšiřuje funkce o práci s věrnostním programem CCS Bonus SATJAM. Registrovaní uživatelé jej mohou v aplikaci kompletně obsluhovat. Přes aplikaci nahrají přímo na stavbě ověřovací kódy ze záručních listů pro sběr bonusových bodů. Vidí i historii bodového konta, dostávají upozornění na blížící se konec platnosti věrnostních bodů a mohou si zažádat o aktuální odměny – přednabité tankovací karty CCS.

Do aplikace SATJAM jsou také zahrnuty odkazy na online prohlížení všech důležitých dokumentů v platném znění. Jedná se o montážní návody, katalogy a ceníky produktů SATJAM. V plánu je průběžný rozvoj aplikace a doplňování dalších praktických vychytávek podle přání uživatelů.

Více informací je k dispozici na webu společnosti SATJAM a také přímo v Google Play. Aplikace SATJAM je přizpůsobena i pro starší mobilní zařízení, podporován je operační systém Android již od verze 4.1.

V aplikaci SATJAM najdou klempíři a pokrývači řadu praktických nástrojů např. sklonoměrV aplikaci SATJAM najdou klempíři a pokrývači řadu praktických nástrojů např. sklonoměr
Aplikace SATJAM je volně dostupná přímo v Google Play nebo na webu společnosti SATJAM
Aplikace SATJAM je volně dostupná přímo v Google Play nebo na webu společnosti SATJAM
Aplikace SATJAM je volně dostupná přímo v Google Play
nebo na webu společnosti SATJAM


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.