Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM vydal nový katalog hliníkových střešních krytin a doplňků

Společnost SATJAM, český výrobce lehkých střešních krytin a jejich uceleného příslušenství, vydala nový katalog svých hliníkových produktů. Hliník se řadí mezi exkluzivní suroviny zásluhou svých výborných vlastností, mezi které patří nízká hmotnost, dlouhá životnost a příkladná odolnost. Obliba hliníku v posledních letech prudce stoupá a na tento trend SATJAM reaguje.

Nejedná se přitom o čistý, přírodní hliník, ale o slitinu AluMat, kde jsou zmíněné vlastnosti podpořeny hořčíkem a manganem. Dodavatelem slitiny je norská hliníkárna Norsk Hydro.

Nabídka hliníkových krytin SATJAM je pestrá – obsahuje hned 7 řad, a to SATJAM Roof, Grande, Rapid 510, Bond Metalic a Trend. Poslední zmíněná řada SATJAM Trend je navíc cenově velmi atraktivní díky jednodušší technologii výroby šablon. Hliníková střecha je tak dostupná opravdu každému. Všechny produktové řady se zároveň chlubí až 60letou unikátní SATJAM Zárukou Plus.

Kromě střešních krytin je v novém katalogu i přehled okapového systému SATJAM Niagara. Tyto okapy s jedinečnou hloubkou žlabů se SATJAM také chystá vyrábět z hliníku. Opět se jedná o speciální vylepšenou slitinu, která nese název AluRain a vztahuje se na ni 30letý garanční program.

Nový katalog hliníkových produktů je již dostupný ve všech obchodních střediscích SATJAM nebo ke stažení.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.