Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM Bonus se mění na CCS SATJAM Bonus

Na sklonku září bude původní program zcela ukončen, ale již od 1. září poběží registrace do nového programu CCS Bonus SATJAM.

Čerpání bodů oproti starému bonusovému programu bude hračka – jen v systému označíte jednotlivé zakázky a CCS karta s kreditem bude na cestě k vám
Čerpání bodů oproti starému bonusovému programu bude hračka – jen v systému označíte jednotlivé zakázky a CCS karta s kreditem bude na cestě k vám


Co se s programem Bonus SATJAM bude dít:
  • Do 31. srpna 2017 se budou body připisovat v původním programu. Všechny body nasbírané ve starém bonusovém programu musí být vyčerpány do 30. září 2017. Doporučujeme ve starém programu vyčerpat všechny body formou CCS karty, která je aktuálně zařazena i v nabídce e-shopů www.naradi.cz a www.pracovniodevy.cz – čerpání starého bonusu touto formou proběhne bezproblémově.
  • Od 1. září 2017 budou již body připisovány do nového programu. Princip fungování se nebude lišit od původního programu, ale plnění bonusu bude probíhat výhradně CCS kartami. Do nového programu se nejprve musíte zaregistrovat na SATJAM Bonus. Z technických důvodů nelze registrační údaje ani nevyčerpané body převést z původního programu.
  • Současné rozhraní pro čerpání bodů zůstane funkční až do 30. září 2017. Body nasbírané během září musí být uplatněny již v nové verzi programu CCS Bonus SATJAM.
Přestože princip nového programu CCS Bonus SATJAM zůstane shodný, sbírání a čerpání bodů se zjednoduší:
  • Nově budou záruční listy přiložené u střech SATJAM obsahovat kódy bonusového programu pouze tehdy, pokud zakázka splňuje minimální počet bodů pro čerpání bonusu.
  • Nově připravujeme jednoduchou mobilní aplikaci pro platformu Android. V ní si jednotlivé kódy na své konto připíšete přímo na stavbě.
  • Čerpání bodů oproti starému bonusovému programu bude hračka – jen v systému označíte jednotlivé zakázky a CCS karta s kreditem bude na cestě k vám.
  • O stavu věrnostních bodů budete mít lepší přehled.

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama