Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Předváděcí akce Fermacell – Lepší sádroš

V kladenské prodejně stavebnin DEK odstartoval 18. dubna 2016 již 3. ročník road show Fermacell Lepší sádroš. V průběhu dalších dvou měsíců navštíví v celé ČR celkem 34 poboček distributorů sádrovláknitých a cementovláknitých materiálů fermacell. Na vlastní oči se přijďte přesvědčit, že fermacell je skutečně lepší sádroš a že konstrukce s tímto materiálem mají více předností než byste čekali.


 

Ing. Ondřej Dvořák, obchodní ředitel Fermacell GmbH, o.s. Praha k letošnímu ročníku uvedl: „Letos nebudeme prezentovat pouze tradiční a silné téma rozdílů a přidané hodnoty materiálů fermacell ve srovnání se sádrokartonem. Naše zkušenosti z posledních dvou ročníků i zájem trhu o naše výrobky ukazuje, že ty rozdíly už realizační firmy znají a využívají je. V letošní road shov chceme maximálně podpořit naše distributory všude tam, kde jsou produkty fermacell běžně skladem a jsou tak okamžitě k dispozici montážním firmám. Více se budeme věnovat cementovláknitým deskám fermacell Powerpanel H20 a HD, které mají široké uplatnění na fasádách a podhledech objektů, v premiéře představíme také letošní novinku v sortimentu – protipožární systémy AESTUVER.“

Startujeme v kladenské prodejně stavebnin DEK v pondělí 18. dubna 2016 a závěrečná prezentace se uskuteční 20. června v prodejně Profi Schierer v Plzni.

Seznam všech stavebnin a jejich poboček, kde proběhne předváděcí akce Fermacell Lepší sádroš naleznete na www.lepsisadros.cz nebo www.fermacell.cz.

Fermacell a sádrokarton porovnají své síly

Na konkrétních příkladech Vám opět ukážeme, proč při srovnání dvou desek pro suchou výstavbu – fermacellu a sádrokartonu – vychází fermacell jako lepší sádroš.





  • A není nic lepšího než zkouška kladivem. Výsledek? Fermacell je tvrdší, pevnější a odolnější proti mechanickému poškození.
  • Ochranu budov před požárem ovlivňují i použité stavební materiály. A s fermacellem jste díky jeho unikátním vlastnostem před ohněm a plameny ve větším bezpečí.
  • Je k politování, když se těžší předměty uchycené na stěně uvolní a při pádu se poškodí. Právě proto oceníte, že fermacell snese vyšší zatížení a umožní bezpečně zavěsit na zeď i těžkou televizi.
  • Fermacell chrání před pronikáním vody a tvorbou nežádoucích plísní a mikroorganizmů. V místech s vlhkostí, jako jsou například koupelny nebo kuchyně, se cítí jako ryba ve vodě!
  • Zvuky od sousedů ruší každého. To je přesně ten důvod, proč budete rádi, že máte stěny z fermacellu.
  • Proč dávat desku dvakrát, když existuje jednodušší řešení? Fermacell a sádrokarton stojí opět čelem proti sobě. Uhodnete výsledek? Fermacell stačí dát jen jednou.

Přijďte se osobně přesvědčit. Uvidíte také ukázky řezání, pevnosti či tmelení, chybět nebudou ani příklady použití desek fermacell. Vždy od 10:00 a 12:00 hod. pro Vás bude připraveno krátké školení, na základě kterého obdržíte „Osvědčení o proškolení na montáž systému suché výstavby fermacell“.

Na všechny účastníky čekají drobné praktické dárky a letos navíc grilování!

Nejbližší termíny předváděcí akce Fermacell:
  • 18. dubna 2016 od 8:00 do 14:00 hod., Stavebniny DEK, Kladno, Železničářů 2762/69
  • 19. dubna 2016 od 8:00 do 14:00 hod., Stavebniny DEK, Příbram, K Podlesí (bývalé garáže Uranových dolů)
  • 20. dubna 2016 od 8:00 do 14:00 hod., Stavebniny DEK, České Budějovice - Hrdějovice, Hrdějovice 395
  • 21. dubna 2016 od 8:00 do 14:00 hod., Stavebniny DEK, Sokolov, Dobrovského ulice
  • 22. dubna 2016 od 7:00 do 14:00 hod., Stavebniny DEK, Praha - Hostivař, Průmyslová 1575/13

Na všech pobočkách Stavebnin DEK budou v den konání naší roadshow pořádány Dny otevřených dveří, během kterých Vám budou představeny Stavebniny DEK a jejich služby. Dostanete dobré občerstvení a za nákup nad 500 Kč bez DPH ve stavebninách, Vám jako poděkování věnujeme láhev kvalitního italského vína ZDARMA.

Více informací naleznete na www.fermacell.cz nebo na www.lepsisadros.cz.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...