Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezúdržbové okapy Lindab v atraktivních barvách podzimu se simulátorem barev

Od 12. září do 31. října zakoupíte bezúdržbové okapy Lindab v atraktivních barvách podzimu, borovicově zelené a měděné za cenu běžných odstínů. Zvýhodněné ceny platí i pro metalické odstíny antracit a stříbrná. Vyzkoušejte barevný simulátor na www.okapyprovas.cz a sledujte, jak se nevýrazný dům v okamžiku promění v originální domov.

Už žádné natírání, jen krásný okap

Švédský okapový systém Lindab Rainline nabízí pevnost, dlouhou životnost a široký výběr barev. Dobře známý okapový systém s moderním bezúdržbovým povrchem není potřeba dlouze představovat. „Základem pro jeho výrobu je kvalitní žárově pozinkovaná švédská ocel, která je povrchově upravena vrstvou HB Polyester. Díky tomu můžete zvolit vhodnou barvu k fasádě nebo střeše a co je ještě důležitější, tato povrchová vrstva činí okapový systém bezúdržbovým,“ vysvětluje Marek Dítě z firmy Lindab. Zákazník nemusí svody a žlaby ani ostatní prvky systému natírat, ani jinak specielně ošetřovat a i tak mají životnost minimálně 40 let. Za 1 bm žlabu zaplatíte asi polovinu ceny mědi nebo titanzinku, které mají srovnatelné vlastnosti i životnost. „Použitý lak HB Polyester je obohacen o polyamidová zrna, zvyšující odolnost proti mechanickému poškození, takže není třeba se o povrchovou úpravu obávat ani během montáže.“ V nabídce je 10 barev, včetně moderních metalických odstínů nebo měděné po celý podzim za jednotnou cenu od 189 Kč/ bm žlabu a 231 Kč/bm svod, k dostání ve třech rozměrech – 125, 150 a 190 mm!

Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline

Neuděláte chybu

Ať svůj dům ozdobíte přírodními podzimními tóny nebo stříbrným dešťovým náhrdelníkem, švédské okapy Lindab Rainline garantují špičkovou kvalitu a dokonalý vzhled s třicetiletou zárukou na materiál i systém. Na český trh je švédský stavebnicový systém Lindab dodáván od r. 1993 a patří mezi nejvíce a nejdéle prodávané. V soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2010 získal ocenění za mimořádnou kvalitu.

Kompletní nabídka na www.okapyprovas.cz a www.lindabstrechy.cz.

Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline

V barvě mědi

Okap Lindab Rainline v luxusním měděném odstínu, rozeznají od skutečné mědi pouze zloději a vaše peněženka :-). Podzimní cena od 189 Kč/ bm žlabu a 231 Kč/bm svod, k dostání ve třech rozměrech – 125,150 a 190 mm.

Borovicová zelená

Dokonale padne starším stavbám rekonstruovaným v původním stylu a stavbám v přírodě. Neuškodí ani moderním stavbám, které se nebojí sebevědomých a výrazných barevných kombinací.

Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline Okapový systém Lindab Rainline

Antracitová metalíza a nadčasová stříbrná

Dokonalý metalický vzhled podtrhující prvotřídní materiály, zdůrazňující luxusní provedení celé stavby. Bude slušet zejména moderním novostavbám, stejně jako objektům rekonstruovaným dle současných módních trendů.

Tip: Stavebnice i do extrémních podmínek

Okapový systém Rainline je nazýván jako stavebnicový. Důmyslný systém spojek, fungujících podobně jako přezka na lyžařských botách, umožňuje sestavit okap bez speciálního nářadí, lepení či letování, jako skládačku. Napojení svodů a žlabů se pevně zacvakne a zajistí trvale těsný spoj. Navíc lze okap na zimu demontovat, což ocení zejména majitelé horských objektů.

Okapový systém Lindab Rainline

Lindab přináší kvalitu a usnadňuje výstavbu

  • 10 barev
  • Kompletní
  • Všestranný
  • Snadno smontovatelný
  • Kvalitní povrchová úprava
  • Bezúdržbový a odolný proti korozi
  • Garantovaná 30ti letá záruka.
  • Prověřená životnost 40 let v náročných skandinávských podmínkách

Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...