Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Betonepox® epoxidová stěrka na povrchy odolná vodě a s reálným vzhledem betonu

8. prázdninové zastavení nás zavede na Maledivy, kde Betonepox® vytváří plochu s chladnou nadčasovou krásou, moderním desigem a jedinečným vzhledem v exteriérech i v interiéru.


Maledivy - Betonepox® v exteriéru

Betonepox® je možno použít na podlahy, stěny, stropy, schody, interiérové prvky, ale i povrchy, které jsou v neustálém kontaktu s vodou, jako např. bazény a vany. Velmi tvrdá epoxidová stěrka je odolná vůči vodě i bez nutnosti lakování.

Betonepox® je lehce porézní a vzhledem reálně imituje betonovou plochu. Velkým benefitem pro architekty je dostupnost ve stovkách odstínů.

Betonepox® se stal nejoblíbenějším povrchem z portfolia firmy NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY především díky faktu, že na trhu není znám jiný materiál nebo technologie, která by měla obdobné vlastnosti a zároveň splňovala ty nejvyšší požadavky na krásný design.

Povrch Betonepox® není svým charakterem hladká plocha a na povrchu vykazuje místy poréznost, která se lazurou zatmaví. Plocha bude tedy místy jak hladká, tak hrubá a výsledný efekt může imitovat pohledový beton.
Betonepox® je ručně aplikovaná stěrka a tudíž množství hladkých a hrubých částí (kaverny) není ovlivnitelný. Firma Němec s.r.o. připravuje pro zákazníka vzorek, který slouží pro určení odstínu. Vzhled většího povrchu je možné shlédnout ve firemním showroomu. Celkový povrch je nutné posuzovat ze vzdálenosti cca. 1,6 metru a za denního světla. Určité nerovnosti, nepřesnosti a poréznost povrchu jsou specifikem.

Tloušťka BETONEPOX: cca. 1,5 mm.




Maledivy - Betonepox® v exteriéru



Maledivy - Betonepox® v interiéru

Inspiraci pro Vaše interiéry naleznete na www.luxusnipovrchy.cz.

 
 
Reklama