Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infotherma 2019: Na stánku společnosti HELUZ se návštěvníci dozvědí i o Jarní akci HELUZ s Alza.cz

Společnost HELUZ opět představí svůj kompletní stavební systém na tradiční mezinárodní výstavě Infotherma 2019, která je věnovaná vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů a uskuteční se ve dnech 21. – 24. ledna na výstavišti Černá louka v Ostravě.

Infotherma je specializovanou výstavou, na které jsou prezentovány domácí, ale i světové značky přispívající k tepelné pohodě našich domovů. Na svém stánku (Pavilon NA1, stánek 32) proto bude společnost HELUZ vystavovat svůj sortiment včetně cihel s nejlepšími tepelně izolačními vlastnostmi na trhu řady HELUZ FAMILY 2in1 pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Nejen o výrobcích, ale i o službách bude prezentace na stánku společnosti HELUZ. Již v únoru startuje Jarní akce HELUZ s Alza.cz a o tom, jak získat za objednávku cihel HELUZ dárkový poukaz v hodnotě až deset tisíc korun na nákup libovolného zboží na Alza.cz, se návštěvníci dozvědí právě na stánku HELUZ na výstavě Infotherma.

Více na www.heluz.cz


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.