Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední šance zúčastnit se soutěže HELUZ Dům roku 2021 o cihly za 400 000 Kč

Posledních pár dnů mají budoucí stavebníci možnost přihlásit se do soutěže HELUZ Dům roku 2021 a vyhrát voucher na částku 400 000 Kč na cihly na stavbu svého domu.

Ale i ti, kteří již svůj dům postavili, se mohou také hlásit a vyhrát finanční obnos za hotový dům z cihel HELUZ na 50 000 Kč. Do 7. listopadu 2021 se můžete přihlásit na https://www.heluz.cz/akce-dum-roku.

Soutěž firmy HELUZ cihlářský průmysl probíhá ve dvou kategoriích. První s názvem „Náš budoucí dům z cihel HELUZ“ je určena pro budoucí stavitele a nabízí příležitost vyhrát voucher na cihly na stavbu rodinného domu v hodnotě až 400 tisíc korun. Druhá část nazvaná „Postavili jsme dům z cihel HELUZ“ je naopak příležitostí pro ty, kteří už správnou volbu učinili – investor za ni může získat finanční odměnu až 50 tisíc korun a autor vítězné realizace pak dostane pro sebe a prezentaci vítězného díla mediální prostor v hodnotě padesáti tisíc v online magazínu archSPACE.

Stavět s cihlou se jeví jako nejlepší řešení i dnes, kdy je množství stavebních materiálů téměř nedostupných – jak cenově, tak v čase. Cihel je totiž naštěstí dostatek, stále za rozumné ceny a v rozumných dodacích termínech.

Více informací a přihláška zde.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama