Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stahovací půdní schody JAP FUTURE na míru

Více než dvacetiletá zkušenost s výrobou stahovacích půdních schodů se projevuje na kvalitě a důmyslném zpracování produktů JAP FUTURE. Nespokojíme se s průměrem, pro naše zákazníky chceme jen to nejlepší.

Vlastní stabilní zázemí výroby nám umožňuje výrobu stahovacích půdních schodů na míru dle individuálních požadavků zákazníků. Nejsme závislý na jiných, máme k dispozici moderní, vysoce efektivní a spolehlivý strojový park, jenž dokáže s přesností splnit danou zakázku. Nezůstáváme stát na místě a využíváme ty nejnovější moderní technologie a metody pro maximální kvalitu našich produktů.

K dispozici máme proškolené a vysoce kvalifikované odborníky, kteří jsou svými schopnostmi a znalostmi unikátní na trhu. Vždy usilujeme o efektivní řešení pro každého. Konzultujeme každou zakázku a snažíme se najít tu nejvhodnější variantu. Společně tvoříme tým, který je vždy připraven poradit.

Překážkou pro nás nejsou ani atypické požadavky na velikost či vzhled. Umíme atypické rozměry (velikost stavebního pouzdra, délka žebříku, počet schodů), nabízíme unikátní vlastnosti schodů (tepelná izolace, protipožární odolnost) a splníme i další požadavky přímo na míru dle prostorových, finančních a estetických preferencí.

Nabízíme varianty schodů také pro nízkoenergetické a pasivní domy. Stahovací schody je pak možné umístit do svislé stěny či do stropu dle prostorových možností. Dle preferencí nabízíme schody se speciálními vlastnostmi, jako je tepelná izolace, protipožární odolnost nebo kombinace obou. Nabízíme také atypické rozměry schodů. Nejmenší varianta půdních schodů se vejde do stavebního otvoru 700 x 500 mm, a to u typu stahovacích schodů LUSSO.

Co se týče vzhledu, víko stahovacích schodů je z pohledové strany v hladké bílé barvě, aby splynulo s interiérem. Je ovšem možné libovolným nátěrem toto víko upravit dle vlastního vkusu. Usilujeme o produkty nadčasového designu, které splynou s okolním prostorem a nebudou zbytečně narušovat celistvost místnosti.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama