Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Minimalistický styl inspirovaný interiérovými trendy z celého světa

Produkty firmy JAP FUTURE jsou svým zpracováním a designem srovnatelné se zahraniční konkurencí. Svou kvalitou dosahují světové úrovně. Nespokojíme se s průměrem, rádi si udržujeme přední příčku na českém trhu v oblasti interiérových řešení.

Myslíme na budoucnost, a proto nezůstáváme stát na jednom místě. Chceme dodávat produkty, které korespondují s nároky dnešní moderní společnosti. A to je také důvod, proč se řídíme trendem minimalisticky laděných interiérů, který je aktuálně na špičce ve světovém designu.

Usilujeme o vytvoření produktů, které oceníte nyní i v budoucnu. To znamená: žádné nesmyslné módní výstřelky, které již za měsíc vyjdou z módy. Žádné zbytečné rušivé výčnělky a komponenty, které by narušily čistotu interiéru. Minimalismus se řídí heslem: v jednoduchosti je krása. V minimalisticky zařízeném interiéru se neobklopujete zbytečnými věcmi, základem je střídmost a vzdušnost. Méně věcí, ale zato kvalitnější a s dlouhou životností.

Stylový design do každého interiéru

Veškeré modely dveří JAP je možné vyrábět jak v otočné, tak v posuvné variantě. Posuvné varianty dveří oceníte zejména tam, kde chcete ušetřit nějaké to místo a nechcete tedy, aby dveřní křídlo zasahovalo do prostoru. Dokázali jsme vytvořit funkční systém, který je zároveň designově promyšlený. Oceníte jej zejména v malometrážních bytech, a to například v koupelnách, šatnách či při dělení pokojů. Vzhledem k propojenosti našich produktů, můžete vybírat dveře stejného designu v otočné i posuvné variantě. V celém interiéru tak budou k sobě dveře ladit.

Při výběru designových dveří JAP máte takřka neomezené možnosti designu. Nabízíme světlejší i tmavší dekory, a to v různých barevných podtónech. Pokud toužíte opticky zvětšit prostor, pak doporučujeme vybírat spíše ze světlejších variant dveří. Světlé barvy dokáží místnost rozzářit a opticky provzdušnit.

Maximálního efektu do menších prostor dosáhnete při výběru celoskleněných dveří. Již žádný pocit stísněnosti, výsledkem je čistá a minimalistická atmosféra bydlení. Eleganci a moderní design dodává skleněným dveřím hliníkový rám. Právě kovy jsou v minimalistickém stylu velmi žádané pro jejich nadčasový a přírodní vzhled. Samozřejmě ne vždy je plná transparentnost skrz dveře žádoucí. V takovém případě nabízíme neprůhledné varianty skla. Takové dveře se perfektně hodí do kanceláří k pomyslnému vytvoření „open space“, ale také například jako předěl mezi obývacím pokojem a kuchyní.

V případě ladění dveří do interiérů se můžete zaměřit na tzv. barevné podtóny. Barevné podtóny rozlišujeme 3, a to sice studený, neutrální a teplý. Co se týče studeného podtónu, tyto barvy charakterizuje modrý až nafialovělý nádech. Řadíme sem také některé dřeviny, které mají narůžovělý odstín. Perfektně se k těmto barvám hodí stříbrné kovové doplňky, které taktéž působí chladivým dojmem.

Naopak dekory teplejšího podtónu v sobě obsahují oranžový až červený nádech. Báječně se k nim hodí kovové doplňky zlaté barvy. Takový podtón v nás evokuje teplotu a útulnost interiéru. Příkladem dekoru s teplým podtónem je třešeň. Neutrální barevný podtón se nachází na pomezí mezi těmito typy. Jsou ryze univerzální. Mnohdy tak dochází k tomu, že v rámci jednoho interiéru se kombinují barvy neutrálního podtónu se studenými nebo naopak teplým odstíny. Nemůžete se rozhodnout? Naše varianta dveří Ideanet je kompromisem. Jde o kombinaci hliníkového rámu studené šedé barvy se zlatou síťkou zalaminovanou mezi dvěma skly v rámci výplně dveří.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama