Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LLENTAB dodává řešení i pro sekundární konstrukce

Součástí dodávky sekundární konstrukce LLENTAB je statický výpočet a návrh požární odolnosti podle Eurokódů. Standardní prvky jsou skladem a běžná dodací lhůta u specifických projektů je 2 týdny od zadání.


Veškeré žárově zinkované profily tvarů „C“ a „Z“ jsou vyráběny ve Švédsku a jsou jednoduše kombinovatelné se všemi typy nosných konstrukcí (železobetonovými, ocelovými i dřevěnými).

Profily jsou určeny převážně pro realizaci střešního opláštění, výměn pro světlíky, odvody kouře a tepla, vzduchotechnických jednotek a rozvodů. Na stěnových pláštích mají profily využití jako podpůrné konstrukce pro stěnové pláště, rámy pro okna, vrata a dveře, případně ochranné konstrukce v úrovních podlahy. Díky svému modulovému uspořádání se profily často používají pro konstrukci technologických mostů a tras a podpůrných konstrukcí pro rozvody médií. Samostatnou kapitolou je potom využití profilů pro stropy nosných pater v administrativních budovách a skladovacích a výrobních halách, případně pro konstrukci tribun ve sportovních halách.

Máte dotaz týkající se projektování a výstavby ocelové haly? Neváhejte a nezávazně se zeptejte.
Odpoví Ing. Jaroslav Kosinka, vedoucí oddělení Projekce LLENTAB, nebo volejte 606 400 600.


LLENTAB, spol. s r.o.
logo LLENTAB, spol. s r.o.

Postavili jsme již více než 1 000 hal v ČR. Za naší úspěšností stojí dobré ceny, spolehlivost a rychlé dodání haly. Toho dosahujeme díky vlastní projekci, automatizovaným výrobním linkám a vlastním zkušeným montážním týmům.

 
 
Reklama