Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní semináře Beton University jsou za rohem!

Již začátkem listopadu proběhne druhé pololetí 10. ročníku vzdělávacích seminářů Beton University, které jsou zařazené do akreditovaného vzdělávacího programu v projektu celoživotního vzdělávání pro členy ČKAIT a ČKA.

Se seminářem Architektura v betonu zavítáme 14. 11. do Brna. Seminář je zaměřen na použití pohledových betonů v architektuře. Prezentována bude filozofie přístupu architekta k jejich použití včetně příkladů úspěšných realizací z České republiky i ze zahraničí. Posluchači budou seznámeni s novými předpisy a nástroji pro navrhování nejen pohledových betonů. Účastníci semináře se mohou mimo jiné těšit na přednášku předního českého architekta a pedagoga prof. Ing. Mgr. akad. arch. Petra Hájka, který získal cenu Architekt roku 2018.

Dále se uskuteční dva semináře na téma Konstrukce a betony pro jejich zhotovení I., které jsou zaměřené na různé druhy betonu tak, jak je potřebují investoři, projektanti a zhotovitelé. Semináře proběhnou 7. 11. v Hradci Králové a 27. 11. v Plzni. Více informací a podrobný program naleznete na stránkách www.betonuniversity.cz, kde probíhá i samotná registrace. Nevíte, co od seminářů očekávat? Podívejte se na náš Youtube kanál.


Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...

 
 
Reklama