Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář: Nejlepší technické řešení pro ochranu betonu v nádržích ČOV a kanalizacích

Společnost BASF v letošním roce zavedla novinku v oblasti vzdělávání, a tou jsou online webináře. Pro svou snadnou dostupnost a kvalitu provedení se tato forma seminářů těší stále větší oblibě.

Další webinář proběhne 7. 11. 2019 od 10:00 hodin na téma: Jak správně vybrat nejlepší technické řešení pro ochranu betonu v nádržích ČOV a kanalizacích. Zúčastnit se ho můžete zcela zdarma.

Během webináře se dozvíte následující informace:

  • Jak se odpadní voda stává stále agresivnější následkem zvyšování koncentrace chemikálií v důsledku programů na snižování objemu vypouštěné vody.
  • Požadavky na sanace stávajících čistíren odpadních vod a chování jednotlivých materiálů v různých podmínkách expozice.
  • Nové technologie na ochranu betonu a inovativní materiály, které nabízejí komplexní ochranu ve vysoce agresivním prostředí odpadních vod.
  • Jak omezit neplánované odstávky pro údržbu a prodloužit životnost betonových konstrukcí s použitím membrány MasterSeal 7000 CR.

Přihlaste se na webinář.

Master Builders Solutions od BASF: Stavební materiály pro udržitelnou budoucnost


Společnost BASF představuje celosvětovou značku Master Builders Solutions pro pokročilá chemická řešení v oblasti stavebnictví. Master Builders Solutions staví na přednostech mnoha stávajících značek a produktů společnosti BASF
a reprezentuje více než 100 let zkušeností ve stavebním průmyslu. Obsáhlé portfolio zahrnuje přísady do betonu, produkty pro podzemní konstrukce, injektážní směsi, hydroizolace, podlahové systémy, zálivkové směsi nebo produkty pro opravu a ochranu betonu.
 
 
Reklama