Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavte výhodně. Když šetřit tak pořádně!

Co získáte v rámci SLEVOVÉHO POUKAZU „Stavte výhodně. Když šetřit tak pořádně“? Využijte akce významné společnosti stavebního trhu Wienerberger a jejích partnerů. Ti garantují slevy ve výši až 50 % na své výrobky, tj. zdivo, střešní krytiny, komíny, okna či dveře, potrubí a dokonce i koupelny a kuchyně.


Podzimní akce na stavební materiály. Pozor: slevy až 50 %! Významné společnosti stavebního trhu – Wienerberger s.r.o., TONDACH Česká republika s.r.o., Schiedel, s.r.o., Window Holding a.s., Pipelife Czech s.r.o. a SIKO KOUPELNY a.s. vám svými kvalitními výrobky zvýší úroveň i samotnou cenu nemovitosti.

Proto ať už budete stavět nebo rekonstruovat, nezapomeňte využít SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně. Když šetřit tak pořádně.“ POZOR! Nabídka je časově omezená. Pro získání výše uvedených slev se zaregistrujte pomocí formuláře.

Podrobné informace o výši jednotlivých slev najdete na webu http://e4dum.cz nebo ve článku na TZB-info.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama