Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Startuje promoakce ETICS Ceresit Ceretherm „Energetický štítek zdarma“

Henkel podporuje své distributory a šetří peněženky investorů

Společnost Henkel ČR reaguje na aktuální legislativní změny v oblasti energetické náročnosti budov akcí „Energetický štítek zdarma“. Akce bude probíhat od 1. 5. do 31. 8. 2013. Projekt je zaměřen na koncové zákazníky – pokud si fyzická osoba zateplí svůj dům některým ze systémů ETICS Ceresit Cerethem, získá automaticky nárok na Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) zdarma.

Průkaz energetické náročnosti budovy bude zpracovávat energetický specialista, tj. fyzická osoba, která je držitelem oprávnění uděleného Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR. Seznam auditorů je uveden na webových stránkách www.stitekzdarma.cz a s auditory jsou smluvně dohodnuté ceny podle počtu podlaží objektu a velikosti zastavěné plochy.

Nárok na proplacení energetického štítku bude mít každý, kdo v průběhu akce splní tyto podmínky:

 
  • zakoupí u distributora Ceresit (seznam distributorů a míchacích center je dostupný na www.ceretherm.cz nebo www.stitekzdarma.cz) některý z akčních výrobků, uschová si daňový doklad a nechá si od prodejce vyplnit a potvrdit formulář o nákupu
  • dá si aplikační firmou (jejich seznam je také na webových stránkách promoakce) instalovat akční výrobek
  • objedná si u auditora vyhotovení energetického štítku, předloží mu formulář o provedení akčního nákupu a uhradí cenu za vyhotovení energetického štítku.
  • účastník promoakce si pak vyžádá zpětné proplacení u distributora, u kterého akční výrobek Ceresit zakoupil. Náklady na štítky pak budou distributorům propláceny firmou Henkel ČR.

Další informace (včetně podrobných pravidel) o marketingové akci „Energetický štítek zdarma“ lze získat na www.stitekzdarma.cz.

 
 
Reklama