Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dobře zvolená investice do vaší fasády (I)

Kvalitní fasáda by měla splňovat veškeré požadavky na odolnost, prodyšnost, snadnou údržbu, životnost i estetickou hodnotu.

Stavebnicový systém odvětrané fasády Novabrik funguje na bázi aktivně ochranného pláště, který pomocí tzv. komínového efektu udržuje – „ozdravuje“ stěny a interiér domu včetně plnohodnotného zateplení. Fasády Novabrik zcela nahrazují sanační omítku a udržují tím obložené zdivo v přirozeném a SUCHÉM stavu, čímž vám šetří náklady na vytápění. Novabrik je vhodný na jakýkoli typ stavby. Počínaje zděnými, přes kamenné až po kovové konstrukce, kombinované stavby a dřevostavby. Stavebnice Novabrik nabízí majitelům domů a nemovitostí řešení problémů vznikajících s kontaktními systémy (polystyren) a proto jako jediný snese kritické porovnání užitných a cenových parametrů.

Jsme si vědomi, že spokojení zákaznici jsou tou nejlepší vizitkou. Proto se můžete níže podívat na pár vybraných referencí, které jsme získali na fasádní obklady Novabrik.

1.reference

Před rokem jste mi aplikovali díky panu Čavojskému Vaši metodu odvětrané fasády (rok 2011). Záměrně píšu až po roce, protože teď už mám praktické zkušenosti s Vaším obkladem a můžu zodpovědně říct, že vše o čem jste mě přesvědčovali ještě před realizací je pravda. Mám starý dům z pískovce, který dlouhá léta vlhkost jenom nasával. 90cm tlusté zdi byly k nevysušení a teplo z místností mizelo jakobych netopil. V přízemí domu se v jedné místnosti tvořila neustále plíseň. Ačkoliv jsme s ní bojovali jak chemicky, tak i mechanicky, tak mi to připadalo jako boj s větrnými mlýny. Mám obrovskou radost z toho, že jsem si vybral zrovna odvětranou fasádu, protože plíseň mi zcela vymizela a místnost není po plísni cítit. A to vše za jednu jedinou topnou sezónu. Známý, který zateplil barák polystyrenem měl podobné potíže s plísní a doteď se jí nezbavil. Nezanedbatelnou částkou je úspora za topení. Ročně jsem v průměru protopil 3000 kubíků plynu. Po zateplení to bylo jenom 1700. A to byla celkem tuhá zima! Další předností je vzhled. Ze staré barabizny je fešácký domek.
A poslední věc je přístup Vašich montérů ke stavbě. Nevím jak ostatní party, ale moje parta pod vedením pana Vernera neměla chybu. Profesionalita a zkušenosti byly vidět. Nemluvili a o to víc dělali.Příští rok budou dělat ještě fasádu na oplocení a už teď vím, že jinou partu mi sem ani nezkoušejte poslat!
A toto není reklama, protože klidně uvádím svoji adresu a přijďte se přesvědčit! Belánovi, Lázně Toušeň







2.reference

Děkuji Vám mnohokrát za laskavost. Jste velice slušná a precizní firma. Budu Vás nadále preferovat a doporučovat. Ještě jednou za vše díky a s úctou Bílek, Krásný Dvůr.





Ostaní reference můžete zhlédnout na stránkách www.novabrik.cz – Reference - Hodnocení zákazníků.


STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...