Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Semináře Beton University v 1. pololetí 2014

Pro letošní 5. ročník vzdělávacího projektu Beton University připravila společnost Českomoravský beton nový seminář Provádění betonových konstrukcí. V jarním bloku proběhne seminář 13. 3. 2014 v Praze a 27. 3. 2014 v Ostravě.

Seminář zahrnuje všechny fáze procesu provádění betonových konstrukcí, které mají vliv na výslednou kvalitu díla. Od správné volby betonu ve fázi projektu přes jeho specifikaci v dodavatelské smlouvě, výrobu, dopravu, uložení a ošetřování v konstrukci. Dále se zabývá problematikou zjišťování kvality betonu v konstrukci nedestruktivními metodami a alternativami následných oprav.

Společnost dále pořádá seminář Betony pro dopravní stavby, který navazuje na předchozí ročník. Seminář je zaměřený na požadavky na betony pozemních komunikací a na další zajímavá témata – modul pružnosti, požární ochrana v tunelových stavbách, hydrofobní impregnace nebo požární odolnost betonových konstrukcí. Součástí semináře jsou také konkrétní příklady realizací dopravních staveb. Seminář se uskuteční 20. 3. 2014 v Jihlavě.

Termíny seminářů v I. pololetí 2014

Moderní trendy v betonu III. – Provádění betonových konstrukcí

  • 13. 3. 2014 – Praha, hotel Artemis, ul. U Sluncové 14
  • 27. 3. 2014 – Ostrava, hotel Park Inn, ul. Hornopolní 3313/42

Moderní trendy v betonu II. – Betony pro dopravní stavby

  • 20. 3. 2014 – Jihlava, EA Business Hotel, ul. Romana Havelky 13

Kompletní program seminářů a přihlašovací formulář naleznete na www.betonuniversity.cz.


Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...