Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekologický, účinný a cenově výhodný zimní posyp

Není nač čekat! Je nejvyšší čas objednat účinný zimní posyp, který je navíc šetrný k životnímu prostředí.

Kdy jindy než nyní objednat pořádný zimní posyp. Ať už máte na starosti chodník před firmou, parkovací místo před vchodem nebo příjezdovou cestu k chatě. Bude se vám hodit kvalitní zimní posyp, který je navíc šetrný k životnímu prostředí.

100% přírodní

Zimní posyp Liapor je vlastně drcený keramzit vypálený při vysokých teplotách ze třetihorních jílů bez jakýchkoliv příměsí. To znamená, že se jedná o 100% přírodní prostředek, který je maximálně šetrný k přírodě i vašemu majetku. Zároveň je ale vysoce účinný při boji s následky pravého zimního počasí. Díky drsnému povrchu pomáhá zamezit podkluzování na zledovatělých nebo zasněžených komunikacích.

Účinný až do -15°C

Můžete ho bez obav používat všude. Jedná se totiž o inertní posyp, který nijak chemicky neovlivňuje své okolí. Proto ho lze aplikovat i v chráněných krajinných oblastech, u zdrojů pitné vody nebo třeba v památkově chráněných územích, kde je zákaz chemických posypů. Ty umí skvěle zastoupit. Jeho účinnost je doložena i při velmi nízkých teplotách až -15°C, při nichž i posypová sůl selhává. 

Posypete až 3,5x větší plochu

Budeme-li ho srovnávat s dalšími inerty, najdeme další výhody. S malým 10litrovým balením (4,5 kg) posypu od Liaporu lze ošetřit až 100 m2 plochy. To je cca 3,5x více, než se štěrkem nebo pískem. Navíc se díky jeho nízké hmotnosti tolik nenadřete. 

Nakupujte online

Zimní posyp Liapor koupíte v praktickém balení po 50 nebo 10 litrech online na obchod.liapor.cz. Najdete ho ale i v široké obchodní síti Liapor.

Nakupovat >>


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama