Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dům jedním tahem má nový katalog rodinných domů. Objednejte si ho zdarma!

Objednejte si nový katalog od Dům jedním tahem. Kromě 20 rodinných domů v něm najdete nové modulární domy pro rekreační i celoroční bydlení.

Dům jedním tahem (DJT), český dodavatel montovaných domů z lehkého keramického betonu (Liaporbetonu), vydal nový katalog. Kromě prezentace stávající dvacítky typových rodinných domů nabízí i několik novinek. 

Modulární domy jedním tahem

Tou nejžhavější novinkou jsou nové modulární domy pro rekreační i celoroční bydlení. Najdete mezi nimi malé domky, rekreační chaty, ale také provozovny nebo garáž. Jejich hlavní předností jsou flexibilita, rychlá výstavba a skvělé vlastnosti.

Volba typu střechy u bungalovů

Novinky neminuly ani stávající dvacítku typových rodinných domů. U všech bungalovů si mohou nyní zákazníci zvolit typ střechy. Vybírat mohou mezi valbovou a sedlovou. V typovém provedení projektu, který získají zákazníci od DJT zdarma, jsou nyní připraveny obě tyto varianty. Podobně mohou zákazníci vybírat typ střechy i u dvou patrových domů.

Katalog až do schránky zdarma

Co se nemění, je možnost získat tištěný katalog ZDARMA. Stačí na webu www.dumjednimtahem.cz vyplnit krátký online formulář s adresou a během několika dnů vám přijde katalog do schránky.

Objednat katalog >>


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama