Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skvělé řešení pro každé parkoviště - zatravňovací dlažba

Hledáte-li řešení pro zpevnění parkovacích stání, popřemýšlejte nad zatravňovací dlažbou. Má hned několik výhod.

Vytváření parkovacích ploch není dnes už jen nutností, ale často také povinností. Hledáte-li i vy ideální řešení pro své parkoviště, rádi vám doporučíme zatravňovací dlažbu.

Zatravňovací dlažba se postará za každého počasí o dostatečné zpevnění různých ploch jak pro chůzi, tak i pojezd osobními či nákladními automobily. Proti klasické betonové dlažbě umožní díky širokým otvorům, mezerám či spárám prorůstání trávy, případně jiné zeleně. Kromě snazšího splynutí s okolní přírodou přináší i další pozitiva, která oceníte hlavně během letních měsíců. Travnatá plocha vykazuje i za slunečných dnů nižší teplotu, než čistě betonový povrch. Naopak během deštivých dnů vsakuje dešťovou vodu, která by jinak bez užitku zmizela v kanalizaci. 

Moderní zatravňovací dlažby umí na rozdíl od tradičních zatravňovacích tvárnic vytvořit esteticky příjemné plochy. Umožňují různé způsoby pokládky a snadno se kombinují s dalšími druhy dlažeb. Vyrábí se v nejen ve standardní šedé, ale i v dalších barvách. Jednou z nich je čtvercová dlažba Vřídlo-EKO od Liaporu. Každá z kostek je opatřena distančními výstupky, které při pokládce vytváří šachovnici se širokými spárami vhodnými pro prorůstání zeleně. V nabídce najdete ale i další moderní zatravňovací dlažby.

Využijte podzimní počasí a dokončete své nové parkoviště se zatravňovací dlažbou od Liaporu ještě letos. Objednejte si dlažbu online na www.liastone.cz a získejte slevu 10 % na celý sortiment.

Sortiment dlažeb s 10% slevou


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama