Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TONDACH All Inclusive: Záruka na střechu, kterou kupujete jen jednou

Rekonstrukce nebo výstavba střechy je jednou z nejdůležitějších investic do nemovitosti, kterou většina lidí ve svém životě učiní. V ideálním případě bychom neměli životnost střechy počítat na roky, ale na celé generace. Při výběru střešní krytiny je tak třeba brát v potaz nejen její funkční a estetické vlastnosti, ale i podmínky záruky, která musí dlouhodobě zaručit plný komfort užívání střechy.


Poskytované garance jdou ruku v ruce s kvalitou krytiny

Není náhodou, že pravá pálená taška je stále nejoblíbenější střešní krytinou ve střední Evropě. Ani zdaleka už není doménou jen tradičních staveb a venkovských domů. S příchodem nových technologií engob a glazur tašky TONDACH uspokojí i všechny zájemce o moderní vzhled střechy. Kromě vynikajících funkčních vlastností, pestrého výběru barev a povrchových úprav česká pálená krytina nabízí také dlouhou životnost garantovanou nadstandardní zárukou TONDACH All Inclusive na 33 let.

Jak se pozná poctivá záruka na střešní tašky?

Někteří výrobci se předhánějí především v prezentaci doby trvání záruky – tedy počtu let. Náš největší výrobce pálené střešní krytiny si je svými produkty jistý a zároveň respektuje očekávání zákazníka, že střechu si pořizuje na celý život. Proto TONDACH poskytuje rozšířenou záruku nad rámec zákonné odpovědnosti. Ta garantuje, že v případě uznané reklamace jsou majiteli střechy uhrazeny veškeré náklady spojené s výměnou reklamované krytiny, což představuje nejen samotné tašky, ale také práci a dopravu. Jedná se o nadstandardní záruku All-Inclusive na dobu 33 let, která je poskytována na všechny typy tašek ve všech provedeních.

Záruka TONDACH nad rámec zákonné odpovědnosti zahrnuje všechny náklady spojené s výměnou reklamované krytiny včetně dopravy a práce:


Před koupí střechy je tedy rozhodně na místě blíže se seznámit s poskytovanou zárukou a také jejími podmínkami, které pak mají významný vliv na jednoduchost nebo naopak obtížnost jejího případného plnění.

Máte-li už vybranou ideální krytinu, pak si nechte zdarma spočítat vaši novou střechu prostřednictvím Výpočet střechy zdarma.

Záruka All Inclusive je jasná a respektuje komfort zákazníka

Pokud chtějí zákazníci využívat výhody nadstandardní záruky, není třeba se obávat složitých podmínek či jiných komplikací. Stačí, aby byli majiteli střechy s pálenými taškami TONDACH a při její pokládce dodrželi české předpisy a normy pro provádění střešních plášťů spolu s technickými specifikacemi pro pokrývání střech systémem TONDACH.

K záruce All Inclusive krok za krokem:

  • Svoji střechu pokrýt tradiční pálenou taškou TONDACH v libovolném provedení
  • Řádně vyplnit krátký formulář Žádost o potvrzení záruky All Inclusive a odeslat ho
  • Dodržet podmínky a postupy podle záruky TONDACH All Inclusive

Pro více informací o střešní krytině navštivte stránky výrobce www.tondach.cz

A pokud právě vybíráte novou střechu můžete využít aplikace, kde si lze prohlédnout realizace střech společně s jejich lokalizací a inspirovat se střechou přímo ve vašem okolí.

 
 
Reklama