Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S ekonomickou variantou střešní krytiny, které nechybí elegance ani kvalita, přichází Satjam

Na trhu se objevuje Satjam Trend

Rodina velkoformátových plechových střešních krytin Satjam se rozrostla o dalšího člena – krytinu Satjam Trend. Při vývoji této krytiny byl hlavní důraz kladen na to, aby vyvinutý typ krytiny disponoval vyrovnaným poměrem ceny a kvality. I přes udržení vysokého standardu kvality je u krytiny dosaženo velmi příznivé ceny, což z ní dělá ekonomické řešení pro mnoho staveb.

Tloušťka krytiny je 0,5 mm ocelového, žárově pozinkovaného plechu. Jako povrchová úprava je zvolen materiál polyestersat 25 μm v barevném provedení. Díky certifikované výrobě dokáže střecha dlouhodobě odolávat působení vnějších vlivů, aniž by ztrácela na své kvalitě. Nechybí ani odvodňovací drážka Soft Line, která zabraňuje vzlínání vlhkosti pod střešní krytinou.

Design, který sází na jednoduchost v mnoha variacích barev

Při vývoji nové krytiny Satjam Trend se společnost Satjam držela známého hesla, že v jednoduchosti je síla. Nová krytina totiž disponuje tradičním vzhledem střešních krytin. Díky svému klasickému vzhledu tak může být využita pro rodinné domy, komerční objekty, bytové domy, chalupy, chaty a rekreační objekty. Každý objekt si také může vybrat libovolné barevné provedení střechy tak, aby barva ladila s celým domem nebo naopak byla kontrastní. Satjam Trend je totiž nabízen ve dvaceti variantách barevného provedení. Každý si tak vybere tu pravou barvu.

Více informací na www.satjam.cz

Fotogalerie






SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.