Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dopřejte si čokoládu na Vaši střechu

Časově omezená akce „Střecha v barvě čokolády“ se vztahuje na krytiny se speciální bezúdržbovou povrchovou úpravou „Polyester“. Základem je tenký, žárově pozinkovaný (275g/m2) ocelový plech o síle 0,5 mm, tloušťka nanášeného polyesterového povrchu je 25µm. Povrch je vhodný pro použití i do míst v náročných klimatických podmínkách.

Společnost Lindab nyní nabízí časově omezenou akční cenu na taškové střešní krytiny Lindab v barvě HNĚDÉ (Ral 8017) v povrchové úpravě "Polyester".

Dopřejte si novou střechu v této nejoblíbenější barvě již dnes za atraktivní ceny
v profilovaných krytinách:

Krytina Ideal 40 v barvě hnědá 219 Kč / m²
Krytina Mega 40 v barvě hnědá229 Kč / m²
Krytina Topline v barvě hnědá239 Kč / m²

10 výhod plechových střešních krytin:

  • výjimečně lehké
  • barevně přizpůsobivé
  • absolutně nenasákavé
  • dlouhodobě odolné
  • materiálově variabilní
  • skládané ze šablon
  • rychle montovatelné
  • kompletní s doplňky
  • finančně nenáročné
  • s atraktivním vzhledem

Akce je platná od 15. 3. do 30. 4. 2012

nebo do vyprodání zásob.

Lehké střešní krytiny Lindab

Akce „Střecha v barvě čokolády“ se vztahuje na krytiny se speciální bezúdržbovou povrchovou úpravou „Polyester“. Základem je tenký, žárově pozinkovaný (275g/m2) ocelový plech o síle 0,5 mm, tloušťka nanášeného polyesterového povrchu je 25µm. Povrch je vhodný pro použití i do míst v náročných klimatických podmínkách. Vrstva je odolná proti UV záření. Tato krytina je tedy naprosto bezúdržbová a není třeba ji nijak ošetřovat ani natírat.

Profilovaná krytina Lindab také vyniká rychlou a jednoduchou pokládkou. Technické oddělení vypracuje přesný kladečský plán a krytiny se pak vyrábí v přesně definovaných rozměrech na míru konkrétní střechy. Pokládka krytiny je díky velkým dílům velice snadná a rychlá. Díky výrobě na míru dané střechy vzniká při montáži jen minimální odpad. Montážníkům tak odpadají starosti a náklady s likvidací odpadu, zákazníkům náklady na zbytečně větší množství materiálu. Pokud je přeci jen třeba, zejména u atypických střešních konstrukcí, lze krytinu na místě jednoduše doupravit stříháním.

Na krytiny Lindab s povrchem polyester se vztahuje záruka 15 let.

Bezúdržbová profilovaná střešní krytina Lindab vyniká svou nízkou hmotností 5kg/m2, což tvoří kolem pouhých 10 % běžné skládané krytiny. Tato úspora hmotnosti střechy může být ideálním řešením při rekonstrukcích starších objektů, kde by při použití skládané krytiny bylo nutné rekonstruovat celý krov. U novostaveb lze naopak ušetřit již při dimenzování krovu.

Ptejte se u prodejců Lindab.

Více informací na:
Lindab střechy
Lindab střešní krytiny, Lindab střechy

Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...