Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Multifunkční stavební desky Schlüter®-KERDI-BOARD

Ve stavebnictví, podobně jako v ostatních technologických oborech, vzniká mnoho nových produktů a technologií. Málokteré ale mají ambici stát se přelomovými změnami, jež se stanou standardně využívané. V pozici přelomové stavební novinky jsou nyní multifunkční stavební desky Schlüter®-KERDI-BOARD. Stále více prováděcích firem i investorů přichází na výhody tohoto vpravdě revolučního řešení pro konstrukce stěn, příček a dalších interiérových stavebních součástí.

Co je to multifunkční deska Schlüter®-KERDI-BOARD?

Jedná se o speciální desku, která slouží jako výhodnější řešení a plnohodnotná náhrada za známý sádrokarton a v mnohých aplikacích i za vápenopískové tvárnice a lze s její pomocí rychleji a efektivněji konstruovat příčky, stěny, police a další stavebí části. Multifunkční deska Schlüter®-KERDI-BOARD je složena z tvrzené extrudované pěny z obou stran opatřené stříží a speciálním zpevňujícím materiálem k dokonalému přilnutí stavebního lepidla na obklady.

Použití Schlüter®-KERDI-BOARD

Ideálním příkladem je výstavba koupelen či kuchyní. Multifunkční desky Schlüter®-KERDI-BOARD se vyrábějí v několika tloušťkách a tak je jejich použití velice univerzální. Lze s nimi pracovat podobně jako se sádrokartonem, avšak jejich pevnost je mnohem vyšší a použití mnohem širší. Lze je naprosto přesně řezat, lze na ně lepit obklad i dlažbu, neboť jsou voděodolné. Z Schlüter®-KERDI-BOARD lze vystavět celou koupelnu, aniž byste do ruky vzali jedinou vápenopískovou tvárnici nebo sádrokartonovou desku.

Výhody Schlüter®-KERDI-BOARD

  • Velice snadné zpracování – nůž, pila s velkým zubem apod.
  • Univerzální použití při výstavbách a rekonstrukcích interiérů
  • Efektivnější a rychlejší výstavba – úspora času
  • Úspora nákladů za čas řemeslníků strávený výstavbou
  • Vysoká pevnost a voděodolnost
  • Lze přímo nanášet lepidla, omítky a další stěrkovatelné materiály
  • Tloušťky desek 5 až 50 milimetrů
  • A mnoho dalších výhod...


Prohlédněte si videoukázku práce s deskami Schlüter®-KERDI-BOARD

Multifunkční desky Schlüter®-KERDI-BOARD dodává společnost Detalon s.r.o., která rovněž poskytuje školení pro řemeslníky a zaměstnance, odborné konzultace na stavbách, a pomáhá projekčním kancelářím zavádět na trh nové materiály a technologie. Kontaktujte nebo navštivte prodejnu společnosti Detalon s.r.o., kde se vám bude odborný personál ochotně věnovat.

 

 
 
Reklama