Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plotovky WoodPlastic® lze použít i jako dekorativní prvek

Prkna z WPC jsou dnes trendem a terasy z nich patří k mimořádně oblíbeným. Důvodem je jejich atraktivní vzhled, velká odolnost a dlouhá životnost bez nutnosti pravidelné údržby.

Prkna z WPC jsou dnes trendem a terasy z nich patří k mimořádně oblíbeným. Důvodem je jejich atraktivní vzhled, velká odolnost a dlouhá životnost bez nutnosti pravidelné údržby. Stále více zájemců přitom zjišťuje, že vlastnosti kompozitních prken je předurčují i k dalšímu využití. Tak, jako je tomu v případě plotovek od českého výrobce WPC – Woodplastic v Bělorusku.

Česká společnost WPC – Woodplastic patří k předním evropským výrobcům a dodavatelům kvalitních teras, plotů a obkladů stěn z plnoprofilového dřevěného kompozitu. Největší zájem registruje firma o svá terasová prkna, ale vedle toho výrazně roste i poptávka po obložení stěn, balkonů, přístřešků, štítů nebo opěrných prvků.

Ta jsou nejčastěji realizována za pomoci profilů z řady WoodPlastic ECO, které definuje především atraktivní vzhled evokující luxusní exotické dřevo, vysoká odolnost a stálost materiálu. Někteří z odvážných zájemců však využívají velké variability v nabídce firmy ze středočeských Bukovan a pro obklad balkonu si vyberou oboustranné plotovky.

Typickým příkladem je nový objekt v Bělorusku, kde se investoři po dohodě s architekty rozhodli osadit balkony oboustrannými plotovkami řady Forest Plus v barvě Teak, které v tomto případě slouží zároveň jako dominantní dekorativní prvek. Díky mimořádné odolnosti a neobyčejné flexibilitě prken WoodPlastic se běloruským zákazníkům podařilo docílit zajímavého vlnového efektu.

Více informací na www.woodplastic.cz.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama