Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

České terasy WoodPlastic® nabízejí světovou kvalitu

Terasy od WPC – WoodPlastic patří ke světové špičce. Důvodů, proč zájemci z více než 30 zemí preferují wpc prkna z Bukovan, je celá řada - technologie výroby, odolnost, vzhled a kvalitní servis.

Terasy od české společnosti WPC – WoodPlastic patří ke světové špičce. Důvodů, proč zájemci od Abuje přes Paříž až po Hong Kong preferují kompozitní prkna ze středočeských Bukovan, je celá řada. Mezi ty hlavní patří precizní technologie výroby, odolnost, reprezentativní vzhled a kvalitní servis.

Materiál

Produkty WoodPlastic jsou zdravotně nezávadné a 100% recyklovatelné, neobsahují PVC. Směs obsahuje čistou dřevitou moučku a polyetylen HDPE splňující stejná kritéria, jako polymery používané ve zdravotnictví.

Odolnost

Prkna WoodPlastic dlouhodobě odolávají všem rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Minimálně nasákavý materiál je rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě.

Atraktivní design

Povrchy teras WoodPlastic jsou příjemné na dotyk, solidní plnoprofilová prkna jsou k dispozici v širokém spektru přirozeně působících barevných odstínů.

Snadná údržba

Prkna WoodPlastic není třeba natírat, olejovat ani impregnovat. Zcela postačí je občas opláchnout proudem vody. Prkna jsou stálobarevná, nemění svůj tvar ani nešednou.

Bezpečnost

Na prknech WoodPlastic se netvoří třísky ani štěpy. Terasy mají speciální protiskluzový povrch a skryté kotvení zajišťuje hladký kompaktní povrch bez nebezpečí poranění.

Kvalitní servis

Certifikovaní partneři českého výrobce a dodavatele terasu nejenom profesionálně nainstalují, ale ještě předtím zdarma vypracují její návrh a pomohou s výběrem povrchů a barev.

 
 
Reklama