Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Atraktivní, odolná, příjemná. Česká terasa WoodPlastic®

Terasy české společnosti WPC – WoodPlastic, nabízejí nejpřirozenější alternativu dřevěných povrchů. Jsou příjemné na dotyk, působí reprezentativně, ale na rozdíl od dřeva poskytují celou řadu výhod.

Moderní terasy od české společnosti WPC – WoodPlastic, nabízejí nejpřirozenější alternativu klasických dřevěných povrchů. Jsou příjemné na dotyk, působí reprezentativně, ale na rozdíl od dřeva poskytují celou řadu důležitých výhod.

Kvalitní 100% ekologický materiál ze středočeských Bukovan zaručuje dlouhou životnost prken při minimálních nákladech na jejich údržbu. Terasy WoodPlastic jsou vyráběné z kompozitu dřevní moučky a vysokohustotního polymeru stejného typu, jaký se používá ve zdravotnictví.

Díky patentované směsi a unikátní laserové technologii dokáže finální produkt věrně imitovat různé druhy dřevěných povrchů: od jemně zbroušených a hebkých na dotyk až po patinu starého či atraktivní design drásaného dřeva. Atraktivní terasy jsou k dispozici v širokém spektru barevných odstínů a atypických tvarů.

Stálobarevná prkna WoodPlastic jsou minimálně nasákavá, odolávají slané vodě, výkyvům teplot, mrazu i UV záření. Masivní prkna mají protiskluzový povrch bez třísek a štěpů. Po zahřátí je lze snadno tvarovat, takže jsou ideální kolem bazénů či schodů.

Díky velké odolnosti materiálu lze výrobky WoodPlastic instalovat velice snadno a rychle pouze za použití lehkého hliníkového kotvicího systému, případně i bez nutnosti kotvení k podloží. Profesionální instalaci zájemcům zajistí certifikovaní partneři výrobce, kteří ještě předtím zdarma pomůžou jak s výběrem prken, tak s návrhem terasy.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama