Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terasa WoodPlastic® dokonale podtrhuje vybraný vkus majitelů

V Novosedlech vyrostl rodinný dům, který citlivě propojuje obytnou část s okolím v podobě okrasné zahrady. Velkou zásluhu na tom má terasa z kompozitního dřeva od české společnosti WPC – WoodPlastic.

V Novosedlech nedávno vyrostl atraktivní rodinný dům, který citlivě propojuje obytnou část s bezprostředním okolím v podobě okrasné zahrady. Velkou zásluhu na tom má velkoryse pojatá terasa z kompozitního dřeva od české společnosti WPC – WoodPlastic.

O tom, kam situují terasu, měli osvícení investoři jasno už při stavbě nového domu. Jediné, co si potřebovali ujasnit, byl materiál. Za klíčová kritéria si zvolili kvalitu, snadnou údržbu a dokonalý vzhled terasy.

Po důkladném uvážení se majitelé rozhodli pro kompozitní materiál WoodPlastic od českého výrobce WPC – WoodPlastic. Po konzultaci vybrali prkna Top s překrývajícími se spárami, s povrchem Rustic, který evokuje drásané dřevo. Šťastnou se ukázala i volba barvy prken v příjemně světlém teakovém odstínu.

Reprezentativní terasa v Novosedlech je vyrobená z prken z patentované směsi prvotřídní dřevité moučky a zdravotně nezávadného polyethylenu HDPE. Stálobarevná prkna WoodPlastic jsou minimálně nasákavá, odolávají slané vodě, výkyvům teplot, mrazu i UV záření. Péče o prkna s protiskluzovým povrchem bez třísek a štěpů spočívá v občasném opláchnutí vodou.

Velmi příjemným překvapením pro majitele byla i profesionalita partnera WPC – Woodplastic, firmy Art Bazény, která vypracovala bezplatný návrh a novou terasu bez jakýchkoli zbytečných průtahů nainstalovala. Díky symbióze všech zúčastněných mají nyní v Novosedlech terasu, která posunula komfort bydlení o stupínek výš.

 
 
Reklama