Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WPC – WoodPlastic představuje na veletrhu FOR GARDEN nová prkna Natur Plus

Společnost WPC – WoodPlastic, přední český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů z dřevěného kompozitu, představuje na veletrhu For Garden nové prkno Natur Plus.

Společnost WPC – WoodPlastic, přední český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů z dřevěného kompozitu, představuje na veletrhu For Garden nové prkno Natur Plus. Novinka poskytuje terasám maximálně přirozený vzhled dřevěného povrchu. Jemně pigmentovaná prkna s výraznou dřevěnou texturou umožňují terasu vhodně sladit s ostatními prvky exteriéru.

Nová prkna Natur Plus nabízejí tradiční přednosti výrobků WPC – WoodPlastic: atraktivní vzhled, mimořádnou odolnost a dlouhou životnost při minimální potřebě údržby. Česká firma, která patří k předním evropských výrobcům kompozitu na bázi dřeva, poskytuje na své výrobky záruku až 25 let.

Plnoprofilová prkna Natur Plus nabízená v řadě Premium o rozměrech 137 x 23 mm jsou k dispozici ve třech různých barevných odstínech: elegantní ocelově šedý inox, příjemně hřejivý palisander a luxusně působící teak. Zcela nový design prken nabízí dokonalý pocit dřevěného povrchu, ale na rozdíl od klasického dřeva nevyžaduje žádné chemické ošetřování, impregnaci ani barvení.

Speciální pigmenty použité při výrobě směsi pro prkna Natur Plus pak zaručují jejich stálobarevnost. „Nerovnoměrná pigmentace s jemným žíháním, která zvýrazňuje přirozený vzhled dřevěného povrchu prken Natur Plus, je zároveň velmi praktická, protože na terase nejsou tolik vidět případné nečistoty,“ konstatuje marketingová ředitelka společnosti WPC – WoodPlastic Jana Sosa Arias.

Více informací na www.woodplastic.cz.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama