Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář Beton University „Udržitelnost betonu?“ se uskuteční 22. října 2024 v Brně

Letošní 3. seminář „Udržitelnost betonu?“, který je součástí vzdělávacího projektu Beton University, účastníkům představí konkrétní příklady a projekty, které přispívají k udržitelnějšímu stavění.


Heidelberg Materials Česká republika Vás spolu s Českou betonářskou společností ČSSI a partnery zve na říjnový seminář Beton University. Tento vzdělávací projekt se letos uskuteční již 15. rokem.

Mezi přednášejícími se objeví jako obvykle spousta zajímavých hostů, kteří se s vámi podělí o novinky i příklady z praxe.

Těšit se můžete na prezentace o důležitých aspektech těchto témat: legislativní požadavky na udržitelné stavby, využití betonů z recyklátů, technologie 3D tisku pro betonové konstrukce, certifikace betonu a cementu z hlediska CO2 a rizika s tím spojená. Bude představena i problematika recyklace a likvidace recyklovaných materiálů. Ukážeme si konkrétní konstrukce budov, příklady udržitelné výstavby a také to, jak probíhá monitoring takových budov.

Pokud vás tato témata nenechají chladnými, jsou semináře Beton University právě pro vás.

Seminář je určen pro architekty, projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, pedagogy, novináře a širokou odbornou veřejnost.

Termín v Brně:

  • 22. 10. 2024, Uměleckoprůmyslové muzeum

Kontakt pro dotazy a organizační zajištění:

  • tereza.brzobohata@heidelbergmaterials.com |+420 601 085 158

Registrace, program a další podrobnosti najdete na www.betonuniversity.cz


Heidelberg Materials CZ, a.s.
logo Heidelberg Materials CZ, a.s.

Heidelberg Materials je největším výrobcem cementu, transportního betonu a kameniva v České republice. Skupina Heidelberg Materials je v České republice tvořená společnostmi Heidelberg Materials CZ, a.s. (do 31. 12. 2023 Českomoravský cement, a.s.), ...

 
 
Reklama