Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podcast „Z dílny” nechá nahlédnout do světa velkých žlutých strojů CAT

Společnost Zeppelin CZ ve spolupráci se svou komunikační agenturou nedori spouští nový podcast s názvem Z dílny.

Pořad určený všem fanouškům velkých i malých strojů CAT formou rozhovorů přiblíží aktuální trendy v oboru stavebních strojů, moderních technologií pro jejich řízení, kvetoucích staveb i brutálních demolic stejně jako úplně normální strojnický život, tak jak se o něm lidé baví třeba v hospodě.

Pozvání do pořadu Z dílny již přijalo mnoho hostů, kteří měli co říct, například zástupce společnosti Construction SITECH CZ Pavel Dostál, mechanik společnosti Zeppelin CZ Martin Hák, šéf prodeje použitých strojů Petr Pluhař nebo Tomáš Musil, který Českou republiku reprezentoval na olympiádě strojníků ve španělské Malaze. Diváci se tak v již natočených dílech dozvědí, jak náročné je opravit stotunový dampr, kdy se do stavby dálnic pustí autonomní stroje bez strojníků, jak se chovat na aukcích, kde se draží dozery z druhé ruky, i to, zda Česko patří či nepatří mezi velmoci strojnických soutěží.


Vedení projektu se ujal Martin Zvoníček z agentury nedori a na moderátorskou židli usedl Adam Maršál, novinář, publicista a dlouholetý spoluautor časopisu Heaven určený pro zákazníky, partnery a přátele společnosti Zeppelin CZ. Jako natáčecí studio pořadu slouží skutečná dílna v sídle firmy v Praze-Modleticích, kde se nové stroje Caterpillar připravují na předání svým budoucím majitelům.

Pořad vychází jednou měsíčně a bude dostupný zdarma v audiovizuální podobě na kanálu Zeppelin CZ na YouTube a jako audio na všech běžných podcastových platformách.

První díl podcastu Z dílny najdete už nyní zde: YouTube

Více informací


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 
Reklama