Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Automaty Würth usnadňují výdej pracovních nástrojů a materiálů. Provozům spoří až 80 % nákladů na C-díly

Společnost Würth, lídr v oblasti dodávek montážních a spojovacích materiálů, prostřednictvím výdejních automatů ORSY®, poskytuje výrobním závodům, jako jsou například Yanfeng a ZVVZ MACHINERY, řešení adresné distribuce nářadí, pracovních pomůcek a spotřebních materiálů.

Würth prostřednictvím výdejních automatů ORSY® poskytuje výrobním závodům řešení adresné distribuce nářadí, pracovních pomůcek a spotřebního materiálu.
Würth prostřednictvím výdejních automatů ORSY® poskytuje výrobním závodům řešení adresné distribuce nářadí, pracovních pomůcek a spotřebního materiálu.

Průmyslové podniky se každodenně potýkají s neustálým koloběhem výdeje a správy obrovského množství pracovních potřeb. Pro zajištění jejich stálé dostupnosti, rychlého výdeje a přesné evidence mohou podniky využít výdejní automat Würth, který uskladní až 2 160 kusů produktů. Plocha, kterou svým umístěním automat zabírá přitom nepřesahuje 1,5 m2.

„Patříme k velkým světovým dodavatelům pro automobilový průmysl a bez plynulého a bezpečného výrobního provozu se neobejdeme. Jsme proto rádi, že jsme se vybavili výdejním automatem pracovních pomůcek Würth. Ten našim pracovníkům už 5 let nepřetržitě zajišťuje odběr osobních ochranných pracovních pomůcek, pracovního nářadí a materiálů v potřebném množství, a to jednoduše prostřednictvím přihlášení přes čipovou kartu. Veškeré ochranné pracovní pomůcky, nářadí a materiál přitom automat uskladní na ploše asi jeden a půl metru čtverečních, což přispívá k efektivní organizaci i vyšší úrovni bezpečnosti naší výroby,“ uvádí Iva Wiesnerová, která má v závodě Yanfeng v Plané nad Lužnicí na starosti BOZP.

„Jako strojírenská firma s dlouholetou výrobou ventilátorů, sil a cisteren jsme uvítali, že je možné výdejní automaty přizpůsobit různým rozměrům materiálu a uskladnit do nich širokou škálu pracovních potřeb, které jsou pro naši výrobu nezbytné. Z výdejního automatu si tak naši pracovníci výrobního provozu kdykoliv mohou bez nutnosti obsluhy odebírat i následně vracet veškeré produkty, včetně čistidel, rukavic, ručního nářadí, měřicí techniky či brousících a leštících prostředků,“ doplňuje vedoucí výroby a plánování Milan Kothera ze společnosti ZVVZ MACHINERY, a.s., která je předním českým dodavatelem zařízení pro ochranu životního prostředí a výrobní automaty využívá již téměř deset let.

Automat navíc sleduje stav zásob, což může snížit logistické náklady firem spojené s jejich uskladněním až o 80 %. Uskladní běžně například čistidla, osobní ochranné pomůcky, rukavice, brýle, chrániče sluchu, roušky, díly pro opracování materiálu, ruční nářadí, měřicí techniku či brousící a leštící prostředky. Díky širokým možnostem nastavení a organizaci vydaného materiálu mají firmy také dokonalý přehled o spotřebě pracovních potřeb.

Více informací

 
 
Reklama