Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zapojte se do soutěže o pořádný dům ZDARMA!

Stavíte, nebo plánujete stavět svůj vysněný dům? V tom případě pro vás máme skvělou příležitost, která může od základu změnit vaše plány.

Wienerberger, výrobce pořádných stavebních materiálů, přináší jedinečnou soutěž s názvem Pořádný dům ZDARMA. Vyhrát v ní můžete cihly Porotherm dle vlastního výběru, střešní tašky Tondach, dlažbu Semmelrock a další materiály od Wienerbergeru v celkové hodnotě 1 200 000 Kč.


Jak hrát a vyhrát

Registrujte se do soutěže vyplněním formuláře na naší soutěžní stránce, a to v termínu od 15. ledna do 31. března 2024. Dále si nechte zdarma zpracovat kalkulaci materiálu pro váš rodinný dům a pak už jen stačí počkat na slosování a těšit se z možné výhry. A o co se hraje?

  • Cihly dle vlastního výběru v hodnotě 750 000 Kč
  • Střešní tašky Tondach v hodnotě 150 000 Kč
  • Stropy a překlady Porotherm v hodnotě 100 000 Kč
  • Dlažba Semmelrock CityTop v hodnotě 100 000 Kč
  • Lícové cihly Terca Abote v hodnotě 100 000 Kč

Kalkulace zdiva zdarma

Tato soutěž není jen o štěstí, ale také o tom, jak výrazně zlepšit kvalitu vaší novostavby. Pokud se zaregistrujete a necháte si spočítat pořádný materiál pro váš dům, získáte nejen šanci na výhru, ale také kompletně vypracovanou kalkulaci zdarma na produkty Porotherm.

Soutěž je platná pouze do konce března. Registrujte se proto co nejdříve, abyste měli možnost získat zdarma kalkulaci na ty nejlepší stavební materiály pro váš nový dům a současně si je mohli vyzvednout jako výherci soutěže o Pořádný dům ZDARMA!

Pro více informací a registraci pokračujte na web wienerberger.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama