Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompetenční centrum Baumit je Stavbou roku 2023!

Budova Kompetenčního centra v Brandýse nad Labem získala prestižní ocenění v soutěži STAVBA ROKU 2023, udělované každoročně Nadací pro rozvoj architektury a stavitelství, která je zároveň vyhlašovatelem i organizátorem soutěže.

Zleva: Ing. arch. Sebastian Nagy (Sebastian nagy architects, s.r.o.), Ing. Pavel Med (BAUMIT, spol. s r. o.), JUDr. Robert Špott (SYNER, s.r.o.), Petr Veselý (Z-projekt s.r.o.)
Zleva: Ing. arch. Sebastian Nagy (Sebastian nagy architects, s.r.o.), Ing. Pavel Med (BAUMIT, spol. s r. o.), JUDr. Robert Špott (SYNER, s.r.o.), Petr Veselý (Z-projekt s.r.o.)

Brandýské „kácéčko“ má za sebou první rok v plném provozu. Osvědčilo se jako centrála firmy i jako místo pro vzdělávání odborníků, zaměstnanců či studentů. Zároveň nabízí ideální prostředí pro prezentaci stavebních technologií, materiálů i kreativních technik značky Baumit.

Návštěvníci i zaměstnanci oceňují příjemné prostory vhodné jak pro slavnostní konference či neformální jednání, tak pro práci a relaxaci. Záměr architekta dokonale realizoval generální dodavatel a přihlašovatel projektu do soutěže Stavba roku 2023, firma SYNER, s.r.o.

Uklidňující zeleň a světlo prostupující celým objektem vytváří sympatické a inspirativní prostředí. Smělé a moderní dispoziční řešení architekta Sebastiana Nagye navíc umožňuje i snadnou a efektivní komunikaci zaměstnanců, obchodních partnerů a zákazníků. To jsou jen některé z celé řady výhod, které vzala odborná porota v potaz při rozhodování o nejvyšším ocenění pro rok 2023.

Baumit, investor a zadavatel projektu, přijímá toto výjimečné ocenění s hrdostí i respektem. „Prestižní cenu vnímáme jako poctu i závazek. Naší nejvyšší prioritou a nejdůležitějším oceněním pro Baumit, ale vždycky bude spokojenost zaměstnanců, obchodních partnerů a zákazníků.“ říká Ing. Pavel Med, generální ředitel BAUMIT, spol. s r. o.

„Když se chci vypravit za světovou architekturou, první, co mě napadne, je zaletět si do New Yorku, Singapuru nebo Dubaje. Když o tom ale chvíli přemýšlím… napadá mě, že za světovou architekturou si mohu zajet třeba do Brandýsa,“ říká Ing. arch. Pavel Ulmann, architekt.

Více informací


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama