Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vestavby z tenkostěnných ocelových konstrukcí

Tenkostěnné ocelové konstrukce pro realizaci vestaveb do objektů výrobních či skladových hal - technicky ideální a ekonomicky výhodné řešení

Lehká ocelová konstrukce představuje technicky ideální řešení pro realizaci různých druhů vestaveb, které je zároveň ekonomicky výhodné.

              Společnost Borabela, která se zabývá výrobou tenkostěnných ocelových konstrukcí pro široké stavební použití, v poslední době dodávala nosnou konstrukci pro několik zajímavých vestaveb do objektů výrobních či skladových hal. Ve většině případů naši zákazníci využili naše zkušenosti nejen z oblasti navrhování ocelových konstrukcí, ale také naše zkušenosti a znalosti našich partnerů z oblasti požární bezpečnosti nebo akustiky staveb pro kompletní návrh objektů vestaveb.

              Tenkostěnná ocelová konstrukce umožňuje díky své nízké hmotnosti založení vestavby přímo na zátěžové podlaze haly, případně na již dříve realizovaných železobetonových nebo zděných vestavbách v případě vícepodlažních vestaveb. Kde je to výhodné a možné navrhujeme kotvení přímo do hlavních svislých konstrukcí hal. Kde jsou naopak požadavky pro oddělení prostor je s výhodou využívána možnost přímé instalace opláštění stěn na tenkostěnnou ocelovou konstrukci bez nutnosti provedení sekundárního roštu.

              Samozřejmostí ve výrobní přípravě firmou Borabela je využití softwaru BIM, které nejen urychluje práci, ale zároveň umožňuje lepší koordinaci našich konstruktérů s dalšími projektanty nebo objednatelem.

BORABELA - tenkostěnné ocelové konstrukce


BORABELA s.r.o.
logo BORABELA s.r.o.

BORABELA je jediná firma v ČR vlastnící technologii HOWICK pro válcování tenkostěnných ocelových C profilů šíře 100 a 150 mm. Stavební systém BORABELA je využitelný pro RD, BD, komerční stavby - školky, domovy pro seniory apod. V systému lze realizovat ...

 
 
Reklama