Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete v červnu s Dům jedním tahem 110 660 Kč!

Dům jedním tahem připravil pro své zákazníky skvělou akci. Kromě projektu a PENB ZDARMA získají v červnu i příspěvek na vyřízení stavebního povolení.

Pokud vybíráte dům, pak jste možná už slyšeli o Dům jedním tahem (DJT) a jejich montovaných domech z keramického betonu, které ohromí propracovanými projekty, rychlou výstavbou i skvělými vlastnostmi. Pokud už jste slyšeli o Dům jedním tahem, pak možná víte, že některý z typových projektů můžete získat spolu s PENB zdarma. Na červen ale v DJT tuto skvělou nabídku ještě vylepšili. Nyní můžete navíc získat i příspěvek na vyřízení stavebního povolení.

Ušetřete 110.660 Kč

Pokud se ptáte, jak s DJT ušetřit 110.660 Kč, pak si stačí vybrat některý z nabízených domů a objednat si typový projekt do 30. června 2023. Ušetříte tak:

  • 55.660 Kč za typový projekt + průkaz energetické náročnosti budovy (PENB)
  • 55.000 Kč díky příspěvku na vyřízení stavebního povolení

CELKEM 110.660 Kč

Nabídka je časově omezená. Platí jen do 30. června 2023. Neváhejte! Vyřiďte projekt a stavební povolení nyní, stavět můžete i za dva roky.

Více informací vám rádi sdělí naši obchodně-techničtí poradci DJT.

Více informací


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama