Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní aktualizace s RTS databází zdarma k Ceníku stavebních prací

Pomůžeme Vám vyřešit nárůst cen. Využijte nyní mimořádné nabídky na software Ceník stavebních prací s databází cen RTS 2022 a s jeho podzimní aktualizací zdarma.

Nyní procházíme náročným obdobím, kdy vývoj cen ve stavebnictví se neustále mění. My Vám pomůžeme nárůst cen vyřešit. Využijte nyní mimořádné nabídky, objednejte si Ceník stavebních prací s databází cen RTS 2022 a získejte podzimní  aktualizaci v hodnotě 2 990 Kč zdarma. Zajistíme Vám tak aktuálnost cen až do jara příštího roku. Vaše cenové nabídky na stavební práce a materiál budou vycházet z aktuálního vývoje a trendu pro dané období.

Ceník stavebních prací za Vás ocení slepý rozpočet zpracovaný v Excelu nebo v OpenOffice. Umožní kvalitní zpracování rozpočtu, tvorbu harmonogramu a zajistí fakturaci veškeré stavební činnosti. A to vše na základě kompletní databáze cen stavebních prací a materiálů, která umožňuje případnou úpravu nebo vložení vlastních položek.

Objednávka s aktualizací zdarma


Ceník stavebních prací
logo Ceník stavebních prací

Program pro oceňování stavebních prací a tvorbu rozpočtů, harmonogramů staveb, čerpání rozpočtu a fakturaci obsahuje aktuální ceny stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s. Program je jednoduchý na ovládání s celou řadou funkcí na ovládání ...

 
 
Reklama