Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení 2021 pro realizační firmy ve Stavebninách DEK

Opět jsme pro vás připravili technická školení zaměřená na kvalitní montáž stavebních konstrukcí. Letos budeme školení vysílat online a budete nás moci sledovat z pohodlí domova nebo kanceláře.

Vše je jednoduché. Vyberete si téma, které vás zajímá, přihlásíte svoji firmu tak, jak to znáte z minulých let, a my vám na e-mail pošleme odkaz ke sledování vámi vybraného školení. Všechna školení jsou pro vás letos zdarma.

Pod vedením odborníků z Atelieru DEK a jejich hostů se můžete těšit na správné zásady provádění hydroizolačních a zateplovacích systémů, montáže stavebních výplní nebo rovnou celých dřevostaveb. Půjčovna Stavebnin DEK vám ukáže, jak správně pracovat s podlahovými bruskami a svařovacími automaty. Z oboru technických zařízení budov vám nabízíme školení podlahového vytápění, hospodaření s dešťovou vodou, větrání s rekuperací tepla nebo např. montáže sanitární keramiky.

Začínáme už 25. 1. 2021.

Přihlásit se můžete na webových stránkách školení.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama