Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Volba nosné konstrukce pro novou střechu

Firma KASPER nabízí technickou podporu již ve fázi projektování. A dokonce pokud již máte projekt hotový, můžeme vám jej nacenit a případně ještě předložit další možné varianty zastřešení.

Volba nosné konstrukce pro novou střechu,  foto Kasper CZ
Volba nosné konstrukce pro novou střechu, foto Kasper CZ

Trutnovská firma KASPER se zaměřuje na dodávku všech typů dřevěných nosných konstrukcí, ročně realizuje stovky zastřešení rodinných domů a má za sebou i mnohé atypické projekty jako například chodník stezky v korunách stromů, pavilon ájurvédské medicíny apod.

  • Technická podpora každému stavebníkovi již ve fázi projektování
  • Pokud máte projekt hotový, může vám jej firma KASPER nacenit a případně ještě předložit další možné varianty zastřešení
    Zde totiž přichází klíčový a často nejobtížnější bod v rozhodování stavebníka. Zda zvolit klasický, tesařsky vázaný krov či vazníkovou konstrukci.
Dřevěné krovy
  • Dřevěné krovy jsou tradičním řešením nosných konstrukcí střech, díky na míru vytvořené konstrukci pak dochází ke značné úspoře materiálu a tím i financí. Podstatnou výhodou dřevěných krovů je možnost využití půdního prostoru doslova do posledního centimetru.
Vazníky se styčníkovými deskami
  • Zcela běžnou alternativou klasických vázaných krovů jsou dnes vazníky se styčníkovými deskami. Šetří čas i finance, spotřeba materiálu je oproti vázaným krovům dokonce až o 40% nižší. Výrobu i montáž je velmi rychlá a bez ohledu na roční období. Lze jím zastřešit téměř jakoukoli stavbu, včetně těch s atypickým půdorysem či velkým rozpětím.

Rychlá realizace

Cenovou nabídku zpracujeme v Kasper za cca týden od obdržení podkladů, 6 až 8 týdnů pak trvá dodání konstrukce a doba montáže se pohybuje mezi dvěma až pěti dny.

 
 
Reklama