Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobek Baumit IonitColor získal hlavní cenu GRAND PRIX na veletrhu FOR ARCH

Novinka roku – minerální barva Baumit IonitColor – aktivně zlepšující kvalitu vzduchu v interiéru získala hlavní cenu v soutěži GRAND PRIX. Vedle této prestižní ceny byla výstavní plocha společnosti Baumit oceněna v kategorii Nejpůsobivější expozice nad 60 m2 v rámci soutěže FOR ARCH TOP EXPO.

Nezávislá pětičlenná odborná porota, které předsedal prof. Ing. Karel Kabele, CSc. z Fakulty stavební ČVUT v Praze, ocenila minerální barvu Baumit IonitColor především za inovativní přístup výrobce k řešení povrchové úpravy stěn s deklarovaným dopadem na kvalitu vnitřního prostředí.

Oceněný nový výrobek na trhu Baumit IonitColor byl rovněž hlavním motivem veletržního stánku společnosti Baumit, který svým zajímavým obsahem a poutavou formou prezentace nabídnul návštěvníkům komplexní pohled na současné trendy moderního zdravého bydlení. I proto byl také pořadatelem soutěže FOR ARCH TOP EXPO zvolen nejpůsobivější expozicí v kategorii výstavní plochy nad 60 m2.

„Obou významných ocenění získaných na letošním ročníku veletrhu FOR ARCH si nesmírně vážíme. Odráží totiž naše úsilí sdílet s veřejností prokazatelně pozitivní vlastnosti naší produktové novinky roku 2020 v segmentu interiérových barev. Společnost Baumit dlouhodobě staví své produktové portfolio na principech zdravého bydlení a náš záměr na tomto veletrhu byl ukázat srozumitelnou formou hlavní benefity našich systémových řešení. Zájem návštěvníků o naší expozici nás velmi potěšil a zároveň nás motivuje do budoucna,“ řekl na ploše oceněné expozice Ing. Martin Sochor, vedoucí marketingu Baumit, spol. s r.o.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama