Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wienerberger fórum 2020

Společnosti Wienerberger Vás zve na 9. ročník odborné konference pro projektanty, architekty a stavitele.

Program jsme opět připravili tak, abychom projektantům, architektům, studentům nebo stavebním společnostem ukázali nové poznatky z oblasti stavebnictví a našich řešení. Návštěvníci si odnesou celou řadu praktických pomůcek a informací, které budou mít pozitivní dopad na jejich práci stavebního profesionála.

Přineseme informace o legislativních změnách ve stavebnictví. Představíme nové moderní produkty, digitální nástroje pro usnadnění projektování našich materiálů a nebo novinky v programu Wienerberger e4 dům. Dále se budeme věnovat skladbě střešního pláště a stěn s dopadem na přehřívání podkroví. Probereme řešení konstrukčních detailů systémů Porotherm a Tondach včetně návaznosti na další výrobce stavebních materiálů. Pokračovat budeme i v žádaném tématu digitalizace ve stavebnictví a BIM, a to praktickou cestou bez zbytečné teorie. Nezapomínáme ani na oblíbenou přednášku na téma statika, tentokráte se zaměřením na bytové domy a ukázky z praxe.

Přednášky se konají v lednu a únoru 2020.

Program + online přihláška


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama