Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební veletrhy Brno 2019 - do konce listopadu sleva 15%

Stavební veletrh proběhne v příštím roce již od 27. 2. do 2. 3. 2019. Rádi bychom Vám poskytli více prostoru pro využití nejvýhodnějších podmínek, proto termín přihlášení za nižší ceny prodlužujeme do konce listopadu 2018!

Pro návštěvníky připravujeme opět bohatý doprovodný program, kde si najdou své jak odborníci, tak i laická veřejnost. Každý den veletrhu se spojí s jedním tématem, k němuž budou připraveny zajímavé přednášky a diskuze:

  • středa 27. 2. 2019 - Hospodaření vodou
  • čtvrtek 28. 2. - Požární ochrana
  • pátek 1. 3. - Bezbariérové bydlení
  • sobota 2. 3.- Zdravé bydlení

K dispozici bude řada bezplatných poradenských center, bude se soutěžit o Zlatou medaili Stavebních veletrhů Brno. Všemi třemi veletrhy – Stavebním veletrhem Brno, veletrhem DSB – Dřevo a stavby Brno i veletrhem Mobitex – se prolne téma a projekt Chytré bydlení.

Přihlaste se do 30. 11. 2018 a získejte slevu 15 %!


Veletrh MOBITEX situovaný do pavilonu F bude věnován problematice vhodného výběru nábytku s pozitivním dopadem na zdraví.

V loňském roce jsme na MOBITEXu natáčeli o designu dveřních klik s interiérovou designérkou Ivou Bastlovou:

Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama