Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cihly a vodorovné konstrukční systémy Porotherm a střešní tašky Tondach na veletrhu For Arch 2018

Na veletrhu FOR ARCH bude na stánku A15 v hale č. 1 pod zastřešující značkou Wienerberger prezentováno produktové portfolio cihel a vodorovných konstrukčních systémů Porotherm a střešních tašek Tondach.

Cihly a vodorovné konstrukční systémy Porotherm a střešní tašky Tondach na veletrhu For Arch 2018

Na 29. mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH, v termínu 18. – 22. 9. 2018, na stánku A15 v hale č. 1, bude pod zastřešující značkou Wienerberger prezentováno produktové portfolio cihel a vodorovných konstrukčních systémů Porotherm a střešních tašek Tondach. Wienerberger se v prezentaci zaměří na představení produktů pro segment novostaveb i rekonstrukcí. U příležitosti vrcholu veletržní sezóny, kterým ForArch bezesporu je, uvede Wienerberger hned několik novinek. Patří mezi ně řešení stropu bez nadbetonávky Porotherm BNK pro rekonstrukce s inovovanými stropními vložkami Miako, kompletní řada akustických cihel AKU Profi, nebo nové povrchy pálených střešních tašek Tondach. Velkou pozornost bude expozice Wienerberger věnovat koncepčnímu řešení domů e4 s keramickou obálkou.

Mimo to je pro všechny návštěvníky expozice zajištěn zajímavý doprovodný program. Každou hodinu vystoupí v malé sestavě Keramorchestr, hudební soubor hrající na nástroje vyrobené z pálené střešní krytiny a dalších keramických materiálů. Praktickou zkušenost práce s hlínou a výrobu tašek nabídne připravená keramická dílna, která zabaví a poučí nejen dospělé ale také děti. Během každého výstavního dne proběhne praktická ukázka zdění a opracování cihel Porotherm. Doprovodný program dále zahrnuje finále soutěže zednických učňů SUSO a vyhlášení studentské Soutěže SPŠ o nejlepší projekt.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama