Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální nabídka novostaveb na veletrhu Bydlení, nové projekty 2018

Ať už pečlivě vybíráte své vlastní bydlení na dlouhá léta, nebo hodláte nemovitost využít jako investici, nezapomeňte si do kalendáře poznamenat termín 22. až 25. března.

Výstava BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY se uskuteční ve dnech 22. - 25. 3. 2018
Výstava BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY se uskuteční ve dnech 22. - 25. 3. 2018

Tyto čtyři dny vám chtějí být v letňanském veletržním areálu plně k dispozici zástupci větších i menších developerů, kteří představují širokou nabídku nových projektů.

Jediná specializovaná výstava v ČR BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY, představí širokou nabídku nových projektů od předních developerských firem. Získáte tak jasnou představu o novostavbách v místě, které vás zajímá.

Výstava BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY se uskuteční v souběhu s jarními veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR INTERIOR, DESIGN SHAKER a DESIGN V KOUPELNĚ. Dohromady tak tvoří ucelený přehled aktuálních trendů, novinek a předních firem v oborech stavby, architektury, designu, zahrady a bydlení.

  • Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany
  • Kdy: 22. - 25. 3. 2018

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama